Hey cuna , goca beheni gati shoqaten per mua se do vi aty per nji "internship" sdu te rri vetem un du shqiptar..... ndigjoni California boy"
by by
Ilda
Hey cuna , goca beheni gati shoqaten per mua se do vi aty per nji "internship" sdu te rri vetem un du shqiptar..... ndigjoni California boy"
by by
Ilda
Im so crazy in love
Fabo tani që e morre vesh se kush është Drini në L.A. u kujtove t'i thërrasësh shqiptarët?...Lol Fabo me të thënë të drejtën nuk më kujtohesh
Mbaj mënd që me Gentin dhe Zamirin shkonim në një bilardo tek Parku, dhe më kujtohet të kem luajtur disa herë me të tjerë, por s'më kujohet mirë se kam vite pa vajtur në Tiranë.
E fortë kjo çuna, paskam luajtur bilardo në Tiranë me California Boy dhe ai po më thotë tani, por mua s'më kujtohet...
Hey Ilda, po ti nga Ohio State University do vish gjeri në Kali? Je e mirëpritur si gjithmonë
Shumë ide interesante për t'u mbledhur një herë çuna. E Shenta punon shumë afër shtëpisë time.
Kudo të jeni në Kali, kalofshjani mirë çuna e goca,
sinqerisht,
Drini.
Postuar m?par?nga drini_n?L.A.
[Hey Ilda, po ti nga Ohio State University do vish gjeri n?Kali? Je e mir?ritur si gjithmon?
Drini.[/FONT] [/B]Faleminderit Drini , Me eshte ofruar nji interniship aty ne LA dhe ne San Fran.
Ja kalofsh mire
Ilda
Im so crazy in love
Ka ngelur njeri gjalle ketu ??????????
Gjalle jemi,por nuk na mbetet shume kohe nga 24 oreshi.Na mbyti trabajo-ja.
Duhet nderruar shteti me duket.Cdo gje po shtrenjtesohet pa mase.Dy pune nuk mjaftojne,e treta eshte too much.
une jetoj ne Santa Barbara( ust moved here) kam jetuar ne San Francisco per 5 vjete dhe skam takuar asnje shqipetare...nese ka ndonje ketu reth e rrotull me beni ndonje tex (nevermindthewind@ yahoo.com) me ka mare malli te flas shqip.
ja kalofshi mire
A me beni nje ze edhe mua kur te keni ndermend te dilni te gjithe bashke??
P.S. Flas shqip, italisht, gjermanisht, anglisht edhe frengjisht..
m-a
Ka nja tre jave qe isha ne nje Indian Reservation dhe me pelqeu shume..
Dini gje si vajti ajo puna e Schwarzenegger kunder kazinove te indianeve??
m-a
Me sa duket ka kohe qe nuk eshte pergjigjur njeri ne kete "forum". Jetoj ne "east bay" and punoj ne San Francisco. Kam 2 vjet a gjysem ketu, dhe skam takur, apo nuk jam munduar te takoj ndonje shqipo.
A ka ndonje qe do te pij nje kafe apo vetem per te folur, rreth e qark San Franciscos??
Pershendetje,
L
Ka njeri ne L.A., San Diego dhe surroundings? Nese po, te raportoje URGJENT se nje dite kohe keni.![]()
Faleminderit.
Krijoni Kontakt