Hahahahhahaha o pinkie cilesoje .. te jete me makine![]()
Hahahahhahaha o pinkie cilesoje .. te jete me makine![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Makine kemi vete nga Hertzi, efkaristo poli. Thjesht na duhet dikushi te na show around...alamet goca beqaresh jemi (kur na e do puna), hudhuni te na e shtroni me ar, e te na e beni nje experience te paharrueshme kete udhetim. lol.![]()
ju lutem te na lini dhe orarin, se axhenda ka filluar te ngarkohet qe nga NY..
drini i LA paska ikur ne TR, ke lene ndonje njeri ne vend tend? lilo labja hudhu.. mari-ane ndaj mendjen cilen gjuhe do, se te pergjigejmi ne knej, si ta dush nga ajo lista jote..mgjtse per ket fundajve e bojme dhe ship vetem per hir te kaltos![]()
TBD
Per hir te Kaltos duhet kthyer sllavisht
E bere gati valixhen ti, se une hic. Me kane ardhur lajme keqdashese nga Yahoo qe kete fundjave do bjere shi ne L.A., por sic degjova nga banoret e L.A. (goje pas goje), aty rralle here bie shi. Shi ata quajne grimca te vogla vone ne darke, a heret ne mengjes. Ju lutma ju qe jeni ketu, na e konfirmoni a pergenjeshtroni kete lajm.
![]()
Nga nje pershkrim qe me kane bere per L.A nga nje NY-se, eshte njelloj si bregdeti jugor i Shqiperise. Plot ullinj dhe portokalle dhe nata e ngrohte dhe dritheruese.
paci mot te mire dhe bofshi qejf
P.s Kaltron ma kini kujdes se eshte e vogel![]()
hajde, paskan plasur edhe ketej cokollatat.. I ment singllletatPostuar më parë nga COKOLLATA
![]()
TBD
you should also mention that y'all are middle aged women lolPostuar më parë nga Pinkie
i pakapshem po crendesi ka mosha bre burre ... ato middle aged women dine ta shijojne jeten me mire se ato qurrashet qe skane dale akoma ne drite .. kane akoma pucrrat e moshes neper turinj ....![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Lol, oh sa ka qesh me kete shprehje....hahahaha...Postuar më parë nga PINK
O Pink,
I pakapshmi ka dash me thene, kini kujdes o burra se jane si "Telma dhe Louise " ato te dyja, kete ka dash me thene...lol
Pastaj ai e ka kunjin, me ate te voglen se mos e bejne si vetja te "medhajat".
Pastaj, femra e mire eshte si vera, sa me e vjeter aq me teper shijon...
i'll give you the part that y'all know how to do certain things the young ones dontPostuar më parë nga PINK
![]()
Krijoni Kontakt