Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar Maska e Harudi
    Anëtarësuar
    08-09-2004
    Postime
    622

(MOS)Kthimi i mërgatës!Pse?

Largimet nga vendet/shtetet e tyre,njerëzit zakonisht i bëjnë për disa arsye:
    -vendi i tij/saj qeveriset keq nga klasa politike që për pasojë ka:
    -papunësinë e madhe
    -shkelja e të drejtave të njeriut
    -lakmimet dhe iluzionet për pasuri të shpejtë në një shtet tjetër
    -manipulimet dhe informimi jo i drejtë nga mediat,sepse janë në shërbim për interesa të klaneve politike e jo qytetarëve.
    -mos siguria e qytetarëve (për jetë,investime,arsimim profesional,ushtrim të lirë të
    profesionit,mbrojtje sociale,mbrojtje shëndetësore etj,etj)
    -mos funksionimi i shërbimeve komunale/publike si:
    rrjeti i internetit,telefonia,rryma,uji,pastëtia nga mbeturinat,infrastruktura rrugore,shërbimi policor,shërbimi postal,shërbimi bankar,shërbimi i transportit publik...
    -arsye tjera.

A ka ndryshuar diçka ne vendin tuaj që nga koha e largimit(p.sh.nëse vendi yt ka arritë një standard jetësor gati të njëjtë sikurse vendi/shteti ku jeton momentalisht),që do të të bëje të mendosh për tu kthyer dhe për të jetuar në Atdhe (Kosovë,Shqipëri,Maqedoni),apo do të ktheheni vetëm për vizitë disa ditëshe/javë?
    Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)

Lista e injorimit: Llapi

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    Postime
    597
    Fatkeqsisht asgje s'ka ndryshuar, ah po, ka ndryshuar,... por negativisht

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015

nuk na duhen tradhtaret me mire le te rrin atje ku kan shkuar

po e them kete qe thash me lart per vete faktin se une vete jam ne mergim dhe me shume se sa dua vendin tim nuk dua gje ne bote dhe aty me rri mendja ter kohen se kure do vije ajo dite qe do shkoj afer njerzve e afer djepit truallit qe me rriti.po per fat te keq doja te thoshja ne mergim kam njohur shume njeres qe me mire mos te quhen shqiptar se thjeshte nuk i duhen shqiperis keta kesisoj tipash po e para ja kan ulur vleren te gjithe shqiptarve qe jetojen ne mergim duke bere vjedhje duke vrare e duke prere e duke mos respektuar asgje dhe e dyta keta lloj plerash rrace plerash jo gjak i paster shqiptar nuk duan tja din per vendin qe i rriti sepse e vetmja gje qe ju interreson eshte vetem leku dhe koka e tyre bosh hiqi viz ketyre nuk na duhen pastaj kemi nje kategori te dyte qe jane njeres pa shkolle ose me mire analfabet qe kur shkojne ne evrop harrojne nga kan ardhur dhe me keqja eshte se mundohen me te gjitha menyrat qe as gjuhen mos tja mesojne femijeve te tyre etj etj etj qe nuk mbarohen dhe fajin keta lloj tipash ja hedhin te gjithe qeveris apo ku di une se nuk e kan kuptuar akoma se qeveria del nga ata dhe jo ata nga qeveria dhe presin qe gjitha te mirat tja u bjer qeveria dhe nuk shikojne veten e tyre qe kan rene kaq posht po me keq fare gjendja eshte ne greqi se ne vendet e evropes perendimore nuk ka politika asimiluese sic ndjek greqia per shqiptaret dhe kam frik se dhe shqiptaet qe kan emigruar ne greqi do ken fatin e vellezrvz tan arvanitet te cileve rradh ja u ndjen zerin ne greqi per origjinen e tyre plus qe ka dhe nga ata qe po tju thuash se ke gjak shqiptari te kthehet duke te share se po e ofendon duke i thene ashtu etj etj se keto nuk mbarojn kurr.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •