Me mos gaboj kjo foto ka qene pjesemarrese ne konkursnin e fotografise ?
Me mos gaboj kjo foto ka qene pjesemarrese ne konkursnin e fotografise ?
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Po e them njehere altruisti_ek84![]()
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Edhe per mua eshte foto e pare.... Bloody...nuk eshte e imja gjithsesi
Nuk eshte shume ne stilim tim kjo "tip" fotografije.
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
Ju anetaret qe u del emri si supozim I autorit te fotografise. Mendoj se nuk eshte e nevojshme to kunder pergjigjeni deri ne daten 31, lereni enigmen ne rrugen e saj![]()
Taman sikur u ka akuzuar dikush, LOL
Dhe ju lutem mos komentoni dy here.
PS: Dhurata eshte perseri ne pritje![]()
He re akoma sme keni gjet?
Un mendoj se foto eshte e bere nga Sam1r.
une them e ka bere goca bules ose milanistja -elb
JO SEKS PARA MARTESE
zbavitese kjo teme
por me vika keq qe qenka kufizuar vetem tek nje foto , te gjitha fotot kane vecantine e tyre qe mund te pershtatet ose jo me boten e atij qe e ka bere.
Prandaj do ju sugjeroja qe kjo loje ti persfshije te gjitha fotot e konkurenteve ,pa qene nevoja per stimul material apo financiar.
One shot - one opportunity, s'ka o ajo o kjo
Une them qe do e kete bere nje femer ate foto, keshtu qe midis te dyjave qe thote goldiani, mendoj qe do e kete bere goca bules.
Nese i fitova une 20 euro, s'i du - jepnja Forumit Shqiptar qe IP's sime t'ia heqe reklamat se me bezdisin kur ma zene gjysmen e faqes![]()
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Ju ndihmoj pak duke ju vene ne dijeni se autori I fotografise mund te kete nderhyre apo mund te nderhyje me komente falco per ta larguar vemendjen tuaj nga emri I tij si autor. Pra, nese dikush jep mendinin e tij/saj mbi autoresine e fotos, mund te jete vete autori/ja.![]()
Krijoni Kontakt