Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 44
    Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    o cloud , pse merresh kot me tra la la-te .
    te mburresh me www.parazita.com , vetem keta kam pare une.

lol

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

cloud

Citim Postuar më parë nga Cloud Lexo Postimin
    KHG duhet ta dije mire ne radhe te pare se nuk quhen Hackers po Crackers.

Serbet na sulmojne faqjet tona, nje veprim prej budallai. Dhe ne c'bejme? Veprojme po si ata, ne menyre budallai perseri. BRAVO.

Duartrokitje per KHG... ca njerez s'kane jete jashte internetit dhe obsesionohen me keto budalliqe.
    yqyy ti edhe nervoz ty spot pelqen kjo si duket pse a pona trgon arsyen ti je per paq apo emore i shkret kerkon paq e nga nje komb i poshter siq esht serbia fashiste serbin duhet ta shkatrroim te teren po te jet e mundur edhe femiet ne djep qe ikan ne sduhet ta harrojm at qe na ben na i vran mbi 1200 mije shqiptar mbi 5000mij ish zhduken dhe mbi 20mije femra jan te dhunuara e di i quan budallenje kta nacionalista hakera shqiptar un ju them lavdi veq let vazhdojn jau kam lakmi

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    disa paskan diqka te nga forumista jan hapur ne mbrojtje te serbve si pershembul cloud esht siurisht ka te afert me serbet

i/e regjistruar Maska e Glend
    Anëtarësuar
    10-12-2006
    Postime
    139
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    disa paskan diqka te nga forumista jan hapur ne mbrojtje te serbve si pershembul cloud esht siurisht ka te afert me serbet
    Nese une shaj KHG, mbronkam serbet, e? Hmm, goxha arsyetim inteligjent.
    School is practice, practice makes perfect, but nobody's perfect so why practice?

EEEWWWWWWW paska plas nacionalizmi ketej, s e kisha ven re.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Nese une shaj KHG, mbronkam serbet, e? Hmm, goxha arsyetim inteligjent.
    jo ti mundesh te shaesh KHG deri ne sabah bile nese don ta qeli nje tem te till mos te lodhesh.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    "Celja" se edhe une jam mbrapa tij se eshte cracking jo hacking
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Dicka nuk po kuptoje, cdo njeri ka aftesit e tij per te sulmuar apo per tu mbrojtur. Po perse e ben kete gje ky grupi i crackerave, se une hacker e konceptoj ne nje menyre tjeter ne baze te shkolles qe kam mbaruar (Informatik). Mendoni se u be ndonje dem i madh per 5 min qe e kan sulmuar apo i kan prishur pune te madhe, absolutisht qe jo, perse jane grupet e punes, nese i sulmon ato brenda minutit e rikuperojne, qe do te thot se humben kohen kot per cerek ore dem. Para pak muajsh kisha nje probleme me transmetuesit ne pune, problemi ishte se kishte sulme nga Mali i Zi, dhe po thoja me vete, kur i ndryshova DNS transmetuesit, bjerini bjerini se shum pune po me prishni, vetem sa me prishet qetesin e kafes duke humbur kohe te tera per te ndertuar botet. Eshte nje humbje kohe pa perfitim, dhe nuk te jep ndonje kenaqesi te madhe, po akoma jane ne ate moshen qe kalojne shum shpejte ne delir dhe mendojne se po bejne dicka te madhe duke sulmuar nje institucion te huaj.

i/e regjistruar Maska e Glend
    Anëtarësuar
    10-12-2006
    Postime
    139
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    EEEWWWWWWW paska plas nacionalizmi ketej, s e kisha ven re.
    haha... po mire nacionalizmi le te ekzistoje. Vetem mos te behen agresive ndaj vendet e tjere.

Kta thone po bene ata budalliqe me ne, hajde bejme dhe ne... ule nivelin tend si ata. E ka mire Hyjnor-i, mosha e delirit.
    School is practice, practice makes perfect, but nobody's perfect so why practice?

haha... po mire nacionalizmi le te ekzistoje. Vetem mos te behen agresive ndaj vendet e tjere.

Kta thone po bene ata budalliqe me ne, hajde bejme dhe ne... ule nivelin tend si ata. E ka mire Hyjnor-i, mosha e delirit.
    Cdo shtet lol ka menyren e vet te, te shprehurit te Nacionalizmit.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  2. Çka i ndanë dhe çka i bashkon shqiptarët?
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 18:33
  3. Shqiptarët Popull Solidar
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-01-2006, 20:16
  4. Lufta Italo-Greke dhe shqiptarët
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2005, 20:07
  5. Islamizimi I Popullit Shqiptar
    Nga altin55 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •