Nëse ju keni përshtypjen se X anëtar/e nuk është shqiptar/e, është për ju e jo për pjesën tjetër të forumit.
Gjithsesi:
Nuk ju takon juve të vlerësoni punën e stafit.
Nuk ju takon të jepni shpjegime nëse një moderator/e ka vepruar mirë apo keq.
Nuk jeni ju personat përgjegjës për të dhënë apo hequr vërejtjet e dhëna nga moderatorët.
Drini i Zi, asnjë moderator nuk ka të drejtë të japë vërejtje në një forum që ai nuk moderon, ndaj për fatin tënd të keq white-knight nuk mund të marrë vërejtje nga moderatori në fjalë.
Nëse ke ndonjë vërejtje mbi sjelljen e moderatorëve, kontakto stafin e supermoderatorëve duke i vënë në dijeni për shkeljen e bërë nga moderatori/ja.
Gjithë të mirat.
Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 06-12-2008 më 19:47
Jeta ime, mban emrin e saj..
Ti me sa e shoh ende se paske harruar ate hundethyerjen apo hundegrushtimin qe ta pata bo te tema "gjuha letrare", prandaj sillesh ketu si hiene, tu i fut hundet aty ku nuk te takojne.Perultesia_e_tij thote:
Verrejtja qendron dhe Mod. arbereshi_niko ka vepruar ne baze te rregullores ne Forum!
Rina_87 Ti jo vetem qe livadhit me ate fjalorin dhe perçmimin tend fshataresk ne Forum por edhe ngre koke duke u ankuar ne menyre spekulluese ndaj Stafit te F.SH.
Por nejse nuk ke faj se heret a vone ajo goja jote UDB-iste do mundohet te ciceroje perseri....
Gjithe te mirat!
ps: Darius, white-knight edhe ata 10 te tjere jane SHQIPTARE!
Ti ke mbetur me tregu kush eshte shqiptar e kush jo - the qafen more minuk !
P.S. Ne mungese te moderimit u pergjigja vete.![]()
Unë ju kam kontaktuar të dyve njëkohësisht lidhur me vërejtjen që ke marrë dhe nuk më duket me vënd hapja e një teme të re ku të diskutosh për të njëjtin problem.
Sesi ka vepruar moderatori, përgjigjen e jep stafi dhe jo anëtarët e forumit.
Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 09-12-2008 më 20:38
Jeta ime, mban emrin e saj..
Krijoni Kontakt