CV e Zamir Dikes e publikuar ne portalin e Univerzitetit te Evropes Jug Lindore
CV e Zamir Dikes e publikuar ne portalin e Univerzitetit te Evropes Jug Lindore
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Nëse nuk i del emri këtij studenti, ne këtë temë do ta mbyllim. Bile edhe më keq ndoshta, do të kërkoj nga administratorët ta heqin fare.
Të nderuar
Është koha të fillojmë ndryshe, kjo do të thotë që vetëm me argumente të shëndosha dhe bindëse (foto, video, letra, dokumente) mund të kritikohet cili do, kjo mënyrë tradicionale e të menduarit me thash e thëma është duke na kushtuar të gjithëve shumë si: kohë, material, energji, financa, dhe si rezultat kemi një përçarje maramendase në mesin tonë.
Më vjen keq që do t'ju them, por ama këtë nuk do ta lejoj më në forumin Shqipe të Maqedonisë. Të gjitha postimet që kanë të bëjnë me urrejtje, gjelozi, pa argumente, do të fshihen. Prandaj, ju lus për mirkuptim, ngase asnjë nuk e njoh në anën tjetër të rrjetit prej jush, dhe nuk kam kundër askujt gjelozi apo inat, kjo është çështje parimi dhe mënyrë e të menduarit ndryshe, andaj po ja filloj prej meje ndryshe. Thjesht, dua të kontribuoj në afrimin tonë, bashkimin e qëndrimeve tona e jo në përçarjen tonë.
Ju përshëndes
Çdo njeri do të përgjigjet para Zotit
Opaaa dibranet ne ofensive per te mbrojtur Zamirin djaloshin nga Dibra..
p.s
Po te meremi me teper me sex scandalin mbrenda UEJL-se haroni keto tjeret njehere se ajo eshte me mire per objekt diskutimi.
a u publikua emri i autorit bre :P
E Lexova kete Leter me kujdes edhe po mvjen shume keq qe kam perfunduar studimet ne UEJL, perkatsisht ne Fakultetin Juridik ty e dite se qfare studente studiojn aty, ktu e kam fjalen per personin i cili i ka shkruar kto fjale...te gjitha kto fjale te shkruara ne ketee artikull(edhe pse nuk mund te quhet artikull per shkak te nivelit teper te ulet akademik) nuk tregojne asgje te re, kto te gjitha jane gjera te cilat i kemi degju ndoshta jo per te gjitha fakultetet ama jam i sigurt se secili prej nesh per fakultetin e vet ka degjuar per to,kjo eshte vetem ni grumbull muhabetesh, nje pjese e te cilave jan te verteta ama paragjykimet e ktilla nuk i takojne nje studenti sidomos studenteve te fakulltetit Juridik siq pretendon se eshte autori i ktyre fjaleve per shkak se dihet mjaft mir Parimi i "prezumimit te pafajsise",pra pa u vertetuar pafajsia secili konsidorehet si i pafajshem.
Per te paraqitur nje te vertet nuk mund te sherbehesh me kso shprehjesh, te cilat sipas mendimit tim ja u humbin vleren edhe te vertetave te cilat jan te paraqitura nga autori i keti grumbulli fjalesh.
Mundet ta kishte shkrujt at ene per te ndruar krejtesisht identitetin e vetene boni te fala pi mie thuj e ke kall publiken me ket letren ehehhheheheh
p.s me sa degjova une ekzistojn 3 letra te shkruara nga studenti/a ne te njejtin stil , dmth 1 kjo qe eshte postuar dhe 2 te tjera
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Krijoni Kontakt