Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 46
    ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga Alex731 Lexo Postimin
    Eshte e vertete, por sipas informatave ky rast eshte duke u hetuar edhe nga policia, per te gjetur Shkruesin e kesaj letre, pasi qe thuhet se disa gjera tjane te tepruara dhe nuk kane te bejne me realitetin,..
    Shife, kjo leter eshte shkruar me ndjeja sikur permendi me lart nje anetar me nje rruge ka dasht te beje dy pune. Fakt eshte per egzistimin e sex scandalit ne Shtul ( kete e dijne te gjithe te punesuarit ) dhe tentimi per te mbrojtur kete sex scandal dhe te vrapojsh te zbulojsh artikullshkruesin eshte tentim per te mbuluar pislleqet ne kete univerzitet dhe mshefjes se vertetes.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-06-2007
    Postime
    7
    urtesa nga keta informata te sakta ti ? Pse vetem ti te erdhi ky e-mail ku personi i letres qe e ka shkruar thot se do e bej publike me tutje sedij si ke mar te drejten ti te bejsh publike (nese se ke shkruar ti) dhe nga te erdhi ty kjo leter poqese je studente e pse sem erdhi edhe mua?

NoboDy Maska e besar_atb
    Anëtarësuar
    22-04-2007
    Vendndodhja
    T3TovA
    Postime
    281
    As mua ne Accountin e Uejl nuk me ka ardh ardhur emaili i tille po sidoqofte ketu ka disa te verteta qe ka cekur tekst shkruesi por me disa fjale banale te cilat i ka perdorur nuk me ben pershtypje fare,te pakten do kishte mundesi te shprehet ne nje fjalor tjeter,qysh kur ti lexosh ata fjale te ben te mendosh se tekst shkruesi eshte i nje niveli shume te ulet.D o kisha cekur vetem dicka ketu,kam hasur ne disa raste duke qene ne zyre tek z.Abdylmenaf Bexheti ka ardhur nje studente dhe ka bere nje dialog te vogel me Profesorin ku mes tjerash ka thene ..." zotri profesor jam ne gjendje te bej cmos per ju vetem te ma jepni noten pasiqe jam ne perfundim..." madje nuk do perjashtoja mundesine se cdokush prej jush te jete profesor dhe te vjen studentesha e cila brenda 1 viti ose 1 semestri nuk te ka ardhur fare ne ligjerata madje nuk eshte futur edhe ne provim edhe kur te thote nje fjale te tille nuk besoj qe ndonjeri prej jush do mohonte nje gje te tille..sidoqofte jane gjera qe ndodhin por kam bindjen se keta persona (sic eshte edhe tekstshkruesi) mendoj qe jane prej atyre studenteve qe kurre hiq nuk mesojne dhe nuk pregaditen per provime dhe ne fund gjithmone merren me thashetheme per te nencmuar nivelin e profesoreve.Nuk them qe jane te perkryer staffi akademik ne Uejl por nuk jane edhe aq ne nivel te dobet sa qe ka theksuar tekstshkruesi.Behu i forte,meso si duhet,hakun nuk ua han asnje profesor,mbaroje magjistraturen edhe konkuro per pune ne kete institucion dhe njekohesisht le te konkuroje edhe nje femer prej atyre qe ka cekur tekstshkruesi me larte dhe besoj shume forte se do pranohet ai me kapacitet me te larte.

P.S. kishte cekur edhe njeri me larte se kjo leter ka shkuar deri ne duart e MPB-Tetove per te zbuluar tekstshkruesin,dhe me sa mora info nga dekanati kane vendosur qe keta akuza drejtuar staffit akademik,pas gjetjes se autorit te behen publike nga vet tekstshkruesi(kuptohet me argumente te sakta),mendoj se shpejti do zbardhet ky rast pasiqe e verteta del ne shesh.
    Respekt!
    Plagën e nënçmon ai që nuk e din çka është dhimbja!

UNTILL WE MEET AGAIN Maska e arjeta3
    Anëtarësuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471
    Citim Postuar më parë nga urtesa Lexo Postimin
    I

Zamir Dika. Gjithashtu njeriu aq i afërt i juaji. A e dini se në bazë
    të asnjë ligji nuk guxon të jetë në mësimdhënie e jo të bëhet dekan
    prorektor. A e dini zoti rektor se për tu kyçur njeriu në mësimdhënie
    në një fakultet duhet të ketë të kryer fakultetin, magjistraturën dhe
    doktoraturën. A e keni pyet ndonjëherë ku e ka magjistraturën
    prorektori juaj Zamir Dika. A ka nevojë për të njejtin person tu
    tregoj se ka patur afera me të gjitha koleget më të bukura në UEJL.
    Kësaj rradhe nuk do ti shënoj emrat e atyre nga shkaku se edhe më
    tutje kam konsideratë ndaj jetës private.
    Nuk i njoh te tjeret por per Zamir Diken jeni shume gabim. Zamir Dika ka qene nje nder studentet me me emer ne Universitetin e Prishtines. Ka mbaruar fakultetin inxhinjeri mekanike me mesatare 10.00. Nuk e di ku ka magistruar por ju siguroj qe doktoraturen e ka kryer ne Universitetin e Tiranes ku gjithashtu ka qene i sukseshem. Flet 3 gjuhe te huaja, ka qene deputet 4 vjet, ka qene kryetar i grupit parlamentar..etj etj....dhe per me teper me vjen cudi qe ka stagnuar, ai duhej te ishte ne nje pozicion shume shume me te larte nga ai te cilin ka tani.
    Sa per aferat e tij faji eshte i kolegeve bukuroshe, cte ben ai i shkreti tu thote jo??
    Loneliness comes in only one size - Extra Large

i/e regjistruar Maska e Alex731
    Anëtarësuar
    06-04-2007
    Postime
    540
    Citim Postuar më parë nga kevin-mitnick Lexo Postimin
    nga keta informata shum te sakta ??? a thu ki personi qe e ka shkruar ket email qenka shum i afert me ata apo punon ne at institucion apo eshte student pasi ne te gjith jemi student dhe nuk mund te themi kaq sigurt sa qe ka shkruar ky...
    Un mund te them per ylber selen qe i thir vajzat ne zyr kaq di a me tutje qe i shtojn njerzit muhabetet tjera...
    Sigurisht ka pasur te aferm kete qe ka haruar ta shenoj???
    Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo në firmë. Stafi i forumit!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-06-2007
    Postime
    7
    eshte edhe mir te bahen publike edhe keq se nga njera ane ben keq se prish ndonje familje a nga ana tjeter eshte mir se shofin njerzit me cka kan te bejn.. por menidmi im eshte qe nuk u dasht te bahet publike ky e-mail pasi personi ja dergon rektoratit a.abazit e jo te bej publike naper forumet. Ndoshta ai e din se kur do duhet te bej publike vet ket e-mail e jo te tjeret te publikojn ne emer te tjeter kujt. repsekt

Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga kevin-mitnick Lexo Postimin
    eshte edhe mir te bahen publike edhe keq se nga njera ane ben keq se prish ndonje familje a nga ana tjeter eshte mir se shofin njerzit me cka kan te bejn.. por menidmi im eshte qe nuk u dasht te bahet publike ky e-mail pasi personi ja dergon rektoratit a.abazit e jo te bej publike naper forumet. Ndoshta ai e din se kur do duhet te bej publike vet ket e-mail e jo te tjeret te publikojn ne emer te tjeter kujt. repsekt
    Me derguan nje email tani ku thuhet se ky lajm eshte shkruar nga Zylfqeli Mugabeshi.

Tani pasi u zgjidh ceshtje e emrit te meremi me temen ne fjale.

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga Cimo Lexo Postimin
    Me derguan nje email tani ku thuhet se ky lajm eshte shkruar nga Zylfqeli Mugabeshi.

Tani pasi u zgjidh ceshtje e emrit te meremi me temen ne fjale.
    Veshtire se ai emer eshte i vertete - hahahahaha...

Mos eshte ndonje antar forumi dhe ka perdorur nofke ate emer interesant.

Do them mendimin tim:

Shtuli s'eshte ai qe ka qene ne fillim. Tani eshte thjeshte reklame dhe reputacion i nje te kaluare te lavdishme. Tani di qe atje te punesuarit zgjidhen sipas deshires se aksionereve, sepse si Univerzitet privat, UEJL eshte shoqeri aksionare, me kryetar bordi Alajdin Abazin.

Perderisa ke termin Univerzitet Privat s'di pse duhet te ankohet dikush mbi cilesine e te punesuareve. Ke do presidenti i bordit puneson.

Kjo eshte njesoj sikur te ngrihemi te shkojme ke kompania Veze Sharri dhe t'i kerkojme atij t'i heqe nga perdorimi gjithe pulat e bardha, dhe t'i lere vetem te kuqet.

Ik nga ajo shkolle, zgjedh nje tjeter - dhe aq.
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    Veshtire se ai emer eshte i vertete - hahahahaha...

Mos eshte ndonje antar forumi dhe ka perdorur nofke ate emer interesant.

Do them mendimin tim:

Shtuli s'eshte ai qe ka qene ne fillim. Tani eshte thjeshte reklame dhe reputacion i nje te kaluare te lavdishme. Tani di qe atje te punesuarit zgjidhen sipas deshires se aksionereve, sepse si Univerzitet privat, UEJL eshte shoqeri aksionare, me kryetar bordi Alajdin Abazin.

Perderisa ke termin Univerzitet Privat s'di pse duhet te ankohet dikush mbi cilesine e te punesuareve. Ke do presidenti i bordit puneson.

Kjo eshte njesoj sikur te ngrihemi te shkojme ke kompania Veze Sharri dhe t'i kerkojme atij t'i heqe nga perdorimi gjithe pulat e bardha, dhe t'i lere vetem te kuqet.

Ik nga ajo shkolle, zgjedh nje tjeter - dhe aq.

Une dhe ti si te diplomuar te UEJL-se duhet verberisht te mbrojme kete universitet dhe te luftojme sa me shume kunder ketyre dukurive devijante qe ishin prezente edhe atehere kur ishim ne . Studentet kane drejte te kerkojne sherbim cilesor ne ate fakultet , studentet kane te drejte ti luftojne keto dukuri negative, studentet kane te drejte qe Universiteti dhe te punesuarit aty te sillen sa me mire qe eshte e mundshme pasi studentet paguajne per ate shkollim. Nuk mundet dikush aty te behet pronar i atije universiteti sepse toka mbi te cilen u ndertua kampusi i'u dha nga qeverija e atehershme PDSH-VMRO dhe u financua komplet nga organizata joqeveritare dhe qeveritare te huaja.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-06-2007
    Postime
    7
    une ende jam student ne ket universitet dhe nuk me pengon asgje pse dikush shkon me diken (ndonje profesor me ndonje profesoresh) ato jan ne vetedije se cka bejn por neve si jemi (haxhuze) edhe duna me ju perzi dhe me bajt fjal per te gjith njerzit at ska faj askush..
    Une si student nuk me ka ndodh asgje krejt profesorat qe me ligjerojn jan ne nivel te duhur dhe krejt asistentat qe jan te punsuar kan dal nga i njejti fakultet..
    respekte

ps. cimo emri nuk eshte i vertet pasi une mora vesht qe ishte nje emer tjeter por nuk dua te bej publik se ndoshta dikush shkruan ne emrin e atij ka hap nje email dhe shkruan ne emer te tjeter kujt....

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 31-08-2012, 13:07
  2. Vizita e rektorit Bexheti në Austri kurorëzohet me sukses
    Nga refik në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-02-2007, 07:32
  3. Mbi Universitetin e Prishtines.
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 46
    Postimi i Fundit: 13-12-2005, 18:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •