Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Keto nuk po i them une por keto i kane thene njerez qe kane punuar per kete vend.
    Nuk është i domoddoshëm gjaku i përzier për të bërë tradhëti kombëtare.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Italia ka 60 milionë banorë, ndërsa e mbështet ardhmërinë në 8 milionë fëmijë, e kjo dmth se pas nja 20 vitesh popullësia e Italisë do të bjerë në 10 milionë. Kurse shqiptarët që në Itali janë së paku 2 milionë, me një shtim të shpejtë e me disa emigrantë shtesë, mund të arrijnë 5 milionshin, duke u bërë kështu 33% e popullësisë italiane. Pastaj pason krijimi i konfederatës Panshqiptare: Itali, Shqipëri, Kosovë.
    I ke pak punet keq me shifrat!

Konservatore Maska e Dita
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    nga Geni_25

Saliu njeren gjyshe e ka me kombesi Serbe.

Po kjo nga doli?

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Citim Postuar më parë nga shkodra13 Lexo Postimin
    Nje pyetje kam:
    Po Jugu a don me u shite? Cili asht qendrimi i banoreve te zonave te pretendueme?
    JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOO!
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Anëtarësuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562
    Italia ka 60 milionë banorë, ndërsa e mbështet ardhmërinë në 8 milionë fëmijë, e kjo dmth se pas nja 20 vitesh popullësia e Italisë do të bjerë në 10 milionë. Kurse shqiptarët që në Itali janë së paku 2 milionë, me një shtim të shpejtë e me disa emigrantë shtesë, mund të arrijnë 5 milionshin, duke u bërë kështu 33% e popullësisë italiane. Pastaj pason krijimi i konfederatës Panshqiptare: Itali, Shqipëri, Kosovë.
    Rritja ekonomike e Italise per kete vite eshte:

Population growth rate:
    Definition Field Listing Rank Order
    -0.019% (2008 est.)

Kjo te pakten sipas informacioneve qe jep CIA :https://www.cia.gov/library/publicat...it.html#People

Po te besh nje llogari mua nuk me del qe pas 20 vjetesh popullsia e Italise do te arrije 10 milion. + qe shqiptaret nga 2 milion (ne kete shifer ke futur dhe arbereshet e asimiluar sepse me duket pak e madhe) te arrijne 5 milion.

Nuk kemi llogaritur ketu qe Shqiptaret ne mos gaboj jane diku me pak se sa Marokenet. Po keta te fundit qe e kane zakon te bejne nja 4-5 femije per çift. (Morocco 1.51 % rrija e popullsise). Atehere i bie qe Marokenet do te jene neser pjesa me dominuse pas Italianeve.

Italy -0.02 % 2008 est.

Montenegro -0.93 %

Shancet qe ne shqiptaret te asimilojme nje vend (qe asnjehere nuk e kemi bere, kjo sepse Shqiptari gjithmone e ka respektuar tjetrin, dhe familjen e tjetrit) eshte Mali i Zi qe ka nje rrallim te popullsise 46 here me te larte sesa Italia. Por dhe ne kete vend verehet nje avogelim i popullsise shqiptare qe eshte per te ardhur keq. Duhet qe emigrantet Shqiptare qe jetojne ne SHBA dhe qe kane ngritur atje biznese, te investojne ne trevat Shqiptare te Malit te Zi ne menyre qe popullsia autoktone Shqiptare te mos largohet nga keto treve per arsye te ekonomise.
    Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Prandaj shpesh alibaba po flet për një farë "kolonizimi", që të tjerët po e marrin si utopi.
    Unë e mbështes 100% idenë tuaj. Shteti Shqiptar duhet të vërë dorë dhe ti blej pronat e këtyre Shqiptarëve që largohen nga vendi dhe të mos lejoj të blihen nga kushdo por nga Shqiptarë. Me fjalë të tjera tokat e mbetura djerrë në fshatrat e Sarandës në vend që ti shiten një Greku apo një Minoritari, shumë mirë shteti Shqiptar mund ti blej dhe tia shesi një Malsori nga Kuksi që ka dëshirë të jetojë pran detit.

Më lejoni tiu tregoj një histori të shkurtër nga një miku im Arvanit. Babai i tij ka qënë mik i ngushtë i Aristidh Kolës.
    Po na shuajn pak nga pak më tha, këto 10 vjetët e fundit në katundin tonë, numri i Arvanitëve nga 95% ka arritur më pak se 50%
    Shtëpitë dhe pronat e Arvanitëve po i ble shteti Grek dhe po i mbush me Rus ose me Grek nga zonat e thella.
    Po ndryshon dhe ato pak vende të emëruara në Arvanitçe dhe po i pagëzojnë me emra Grekë.
    Shteti Grek ka futur vëlla-vrasjen ndërmjet Arvanitëve dhe ne po urrejmë njëri tjetrin. Nuk i besojmë dot njëri tjetrit sepse shumë Arvanitë punojnë për shërbimet inteligjente Greke.
    Ne po tretemi dal nga dalë, më tha! Askush nuk na mbështet, askush nuk do tia dij për ne.
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Adem Jashari - Hero i Kosovës
    Nga JONI 1 në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 296
    Postimi i Fundit: 05-03-2023, 21:58
  2. Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 17-01-2013, 12:29
  3. Kryepeshkopi Anastas ende pret nënshtetësinë shqiptare
    Nga Arrnubi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 130
    Postimi i Fundit: 19-08-2009, 07:39
  4. Ervin Hatibi
    Nga erzeni në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 18-11-2006, 00:39
  5. Miti i 'tolerances fetare' në Shqipëri
    Nga Qafir Arnaut në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 05-08-2006, 05:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •