hera pare qe degjoj kete emer
ca kontinenti jane keto
seriozisht e kam
hera pare qe degjoj kete emer
ca kontinenti jane keto
seriozisht e kam
JO SEKS PARA MARTESE
kuku qfar shtetit ish ky
[IMG][/IMG]
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
Shiko ti Mehmet, i vetmi ze i arsyeshem ne Kosove eshte Albin Kurti, nese ende se ke kuptu qe kemi gabu qe kemi qene ne negociata atehere problemi yt eshte i madh.
Negociatat na sollen planin Ahtisari, i cili eshte enkas per serbet. POR serbet se pranojne - Atehere pse pe zbatojme ne. Tani na doli ky plani 6 pikesh, ende nuk ka perfundu historia dhe keto negociata nuk qojne tjeter pos ne ndarjen e Kosoves.
Kur them qe problemi yt eshte i madh ne te kuptuara kam parasysh faktin qe thua (kete pavaresine qe na kane dhene). Pavaresine e kemi fituar, dhe sikur te mos beheshin negociata cfare mendon se do te ndodhte me keq??? Perderisa jane 2 milion shqiptare ne Kosove pavaresia do te behej kete e ka dite edhe femiu me i vogel ne Beograd.
E di cfare ka thene nje analist serb: E vetmja alternative tjeter me e keqe per serbine se pavaresia e Kosoves do te ishte kosova brenda serbise. Cfare I duhen serbise 2.5 milion shqiptar qe se bashku me luginen e presheves shpejt jemi 3 milion. Serbia ka 8 milion. Mendon ti se i konvenon serbise te ndaj 1/3 e parlamentit me shqiptar???
Shiko Mehmet. Fakti qe tu ka mbush mendja qe pavaresia na eshte dhene dhurate, eshte problem yti i madh. Pavaresine do merrte populli sot apo neser sepse smunde ti vrasesh 3 milion njerez, por serbise i konvenonte mi heq qafet 3 milion veta dhe me dhan gjysmen e territorit te Kosoves. Tek e fundit te gjitha me te grabitur i ka, as Nishi nuk ka qene i saj.
Spo diskutoj ma shume po me vrau veshin nje qytetare nje dite ne RTK. Tha keta protestojne per integritetin territorial te shqiperise ndersa neve kemi kosoven. Nese edhe ju dhe nese shumica mendoni se Kosova duhet larguar nga mentaliteti shqiptare atehere kemi problem te madh.
eh more iu mjer ty tu paska ndal ora ne vitin 1997 aty dikund si duket
po a ke sy ti a i ke te verber edhe palestinen e njhin me shum shtete se kosoven bile palestina ka perfasues ne OKB o zotri
e sa i per ket a saj un dhe albin kurti te them te verteten dhe dua te jem i sinqert me ju albin kurti esht njeriu me i sinqert qe ka kosova ne ket moment dhe doren ne zemer deri me tash jan te sakta prognozat e albin kurtit e te kshilloj ti mosu merr me albin kurtin se jeni ende me or mbrapa ju qe jeni pro qkomtarizimit ju knaqeni me pak apo me sakt me asgje ju dote bindeni ende ka ende gjera qe dote ndodhin ne hapsirat shqiptare te kosoves veq nevojitet koh dote bindeni si per 6 pikshin e ban majmunit te OKB-S dote viojon tjerat pako si ajo e kumanoves mer dikend esaht e pa reralizuar por edhe per ket di dote bindesh
me respekt beni pr...
NESE DO PAQ PREGADITU PER LUFT
Albin Kurti Ishte Zeri I Arsyes Ne Kosov Dhe Dote Jet Edhe Ne Te Ardhmen Por Disa Shqipefoles Ne Kosove Po Tentojn Ta Njollesin Me Shpifje Te Ndryshme Kam Nje Respekt Te Veqant Per Z .albin Kurtin Dota Mbeshtes Gjdo Her
Krijoni Kontakt