"They will not control us, We will be victorious"
me keto qe po thoni ju dy me lart eshte me mire qe ne shqiperi ta vendose ligjin nikoliqi i serbise
Jo ore mesues jo, nuk jane mbjellur.Asnje renje nuk eshte mbjelle,edhe ato qe jane mbjelle jane mbjelle me fonde private,sepse Gjana me Rulin i zhvaten per xhepat e tyre fondet e Ullirit dhe te "aroreve". Une per personalisht kam mbjelle rreth 30 cope ullinjdhe them qe ai milionshi i Gjanes dhe Rulit ose ka qene nje fantazi e shfrenuar e tyre,ose nje tjeter metode per te mbushur xhepat!
... E ku thuhene ne karte
Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!
Interesant ne ate lajm nuk eshte fakti qe qeveria po subvencionon mbledhjen e fidaneve nga fermeret private, por qe ka hapur ne vend qendra qe po prodhojne fidane qe i pershtaten klimes dhe zonave te vendit, duke perdorur teknologjite me te fundit ne kete fushe.
A eshte e vertete qe keto qendra jane hapur kur fermeret mund te shkojne te marrin fidane?
Abo
Qeveria deklaroi se do te subvenciononte fermeret qe do te mbillnin ullinj dhe me vone "arrore".Kjo ishte ajo qe u proklamua,sepse fidanishtet e pemeve kane ekzistuar qysh para se Gjana te behej minister dhe ske nevoje per leje nga Ministri apo direktiva per tu mare me nje profil bujqesor.E njejta skeme si me "naften pa akcize" qe reklamonte Nano dhe qe u shit e tera ne tregun e zi!
... E ku thuhene ne karte
Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!
Per ca demokracie e ke fjalen o abcd?
Meqe jane liberalizu vizat ik futi i xhiro evropes edhe do e kuptosh qe "demokraci" ne shqiperi eshte thjesht teori ,ne praktike eshte po i njejti sistem kuqalash me ne krye kancerin e shqiperise.
Ps. Ullinj the jane mbjellur? amon o msus se dhe Abc news nuk rren kaq shume lol
Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.
Ore si u be puna e ullirit se sme ka zene gjumi mua? U mbollen 50 milione rrenje apo jo? Po 1% e asaj te pakten (500 mije) rrenje jane mbjelle? Shpejt se po e morri vesh Saliu qe si keni mbjell ullinjte ju piu e zeza.
Moderator, e di vet ti...
Mbillte kush mbillte miljona peme lol edhe ne maja edhe ne fusha
![]()
Revolution 1848
Në fakt me sa kam parë unë (ndoshta dhe gabohem) ka shumë që bien fidan ulliri nga Greqia dhe vëndet për rreth për tregëti, ka dhe shumë persona që prodhojnë fidan ulliri për ti shitur por ti që e blen kur kalojnë ca vite e kupton që je mashtruar dhe i kthehesh mbjelljes edhe njëherë nga e para.
Ullirit që është kultivuar vazhdimisht në Shqipëri pak nga pak po i "humbet vula".
Njoh shumë njerëz që kanë mbjellë sasira të konsiderueshme fidanësh ulliri, nuk i kam pyetur në janë ndihmuar financiarisht nga shteti apo jo.
Fermer që kanë mbjellë vreshta me rrush njoh disa që janë ndihmuar financiarisht nga shteti (për këtë vetkuptohet që duhet ti lësh një pjesë nëpunësit shtetit si bakshish).
Krijoni Kontakt