Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 82
    i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Qeveria nje eshte nga Shkodra deri ne Vlore e me tutje.
    Apo e kena qeverrine sa per Nato e 1/4 e rruges Durres/Kukes.
    Kurse te tjerat pronen, shnetsine, arsimin, rendin, krimin e rruges e te shtetit, mjedisin, ja ka lene Komiteteve te Shkerdhimit kjo qeveri?
    Dmth, per gjerat e mira ne Vlore merita eshte e Shpetim Gjikes, kurse per gjerat e keqija e ka fajin qeveria

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Kte Shpetim Gjiken e gjete ti se as qe e pata ne mend. Bon vaki eshte dhe ai Kryetar komiteti shkerdhimi

i/e regjistruar Maska e Maars
    Anëtarësuar
    31-03-2008
    Postime
    179
    Citim Postuar më parë nga shkodra13 Lexo Postimin
    Turp per PD qe s'ia paska ruejt vlonjateve ullinjte prej vlonjateve! A ka dale ndonji Komitet i Shpetimit te Ullinjve te Vlones me akuzue qeverine qe s'ia ruen pemet prej sopates se vet?!

Mire kete e morem vesh? Komiteti i shpetimit, Shpetim Gjika, Turpi i PD, .... bla bla bla....
    Tani tema nuk eshte per keta (hapni teme tjeter per ta nqs doni)
    TEMA ESHTE PER 50 MILIONE ULLINJTE E GJANES DHE 20 MILIONET E BERISHES.
    Pse nuk pegjigjeni Ju PeDet per ate pyetjen se ku jane ato milionat e ullinjeve qe do mbilleshin prej Qeverise???

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Per ullinj po flasim vellacko po sa themi qe eshte genjeshter na hidhen persysh e na kujtojne Komitete Shpetimi.
    Dhe u pergjigjemi me currencyn qe duan.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Citim Postuar më parë nga Maars Lexo Postimin
    Pse nuk pegjigjeni Ju PeDet per ate pyetjen se ku jane ato milionat e ullinjeve qe do mbilleshin prej Qeverise???
    Kalove ne fyemje? Çudi, se s'te tha kush se me PS mund te ndertohen disa fyemje. Por jane lojne fjalesh per zagare si ti.

Anëtarësuar
    31-03-2008
    Postime
    179
    Citim Postuar më parë nga shkodra13 Lexo Postimin
    Kalove ne fyemje? Çudi, se s'te tha kush se me PS mund te ndertohen disa fyemje. Por jane lojne fjalesh per zagare si ti.

Or daje as me plas trapi fare mua per ndjeshmerine tende, as per PS e as per ndonje parti tjeter. Ti meqe je djale (ose vajze) i mire, i ndjeshem, i zgjuar etj etj dhe meqe paske marre persiper te besh mbrojtesin e PeDes, atehere fol mbi temen e mos i bej bisht, dhe jep pergjigje nqs mundesh mbi pyetjen qe eshte shume e thjeshte:

ku jane ato milionat e ullinjeve qe do mbilleshin prej Qeverise???

Perndryshe ik fshihu edhe ti si te tjeret e mos u sill ketej verdalle " 20 milione Ullinjve" te Berishes.

Anëtarësuar
    31-03-2008
    Postime
    179
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Per ullinj po flasim vellacko po sa themi qe eshte genjeshter na hidhen persysh e na kujtojne Komitete Shpetimi.
    Dhe u pergjigjemi me currencyn qe duan.

E di po mos e merr shume seriozisht, ne fakt une kam pak kohe te lire tani ne darke e thashe te tall pak ****** me keta idiotet e Berishes.
    Keta tipa te cuditshem kujtojne se njerezit jane budallenj e do genjehen kollaj per here te dyte , por vallahi i kane bere llogarite gabim, e jo vetem qe s'mashtrojne me dot njeri por po behen edhe shume qesharake me idiotizmat qe nxjerrin nga goja per tu shfaqesuar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Maars : 12-04-2009 më 16:18

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232

Talking

Citim Postuar më parë nga ^SHIU^ Lexo Postimin
    Strategjia e ullirit diskutohet në qytetin e Vlorës nga ministri i bujqësisë Jemin Gjana i cili deklaroi në prani të fermerëve dhe drejtuesve të bujqësisë në këtë rreth se do të mbillen rreth 50 milionë rrënjë ulliri.

VLORE- “Do të kemi 50 milionë rrënjë ulliri kryesisht në 25 rrethe të vendit, kjo do të ndodhë së shpejti” Ka qenë kjo deklarata e ministrit të Bujqëisë Jemin Gjana gjatë një takimi me fermerë dhe drejtues të bujqësisë në këtë rreth, lidhur me strategjinë e mbjelljes së ullirit në vend. Por gjatë të gjithë fjalimit të tij entuziast për kultivimin e ullirit në sasi të mëdha, Gjana nuk ka shpjeguar se cilat janë kostot, cilat janë zonat e përcaktuara për këtë projekt të qeverisë dhe as se sa do të jetë kohëzgjatja e një procedure të tillë. Madje Gjana ka përqëndurar vëmendjen vetëm në faktin se aktualisht kemi 5 milionë rrënjë ullir në të gjithë vendin, por se si do të ndodhë që në të ardhmen Shqipëria të ketë 50 milionë rrënjë ulliri, vetë ministri ka refuzuar t’iu përgjigjet pyetjeve të korrepsondentit tonë në Vlorë.
    Ministri i Bujqësisë Jemin Gjana e ka mbyllur fjalimin e tij me fjalët “Jemi të vendosur, pavarësisht skeptikëve, të garantojmë suksesin në kultivimin dhe prodhimtarinë e ullirit. Strategjia që kemi përpiluar do të finalizohet së shpejti me një vendim qeverie”. Ndërkohë publiku i gjerë nuk është njohur aspak me detajet e kësaj strategjie. (a.r/news24/balkanweb)

Se Shpejti do kemi me shume rrenje ulliri sesa banore ne Shqiperi. Urraaaaa

Ahhhh sa lajm i bukur, po gjithe ajo pune skllaverore qe u be per 50 vjet ku vajti mundi i popullit!? Apo ju vu flaka qe te kishin mundesi te hapnin bisness per te huajt.

Lumsi ne për këto qeveri
    do na mbjellin 50 milion ullinj
    për 18 vjet i shkulen me rrënj
    për 2 muaj do i ngren më këmbë

50 vjet punë vullnetare (skllaverore)
    mezi i harriti ato brezare
    portokalle dhe lejmona
    manderina dhe nerënxa

Sa gjynha ky populli ynë
    që rrit agrumet e botës
    kur vendi ynë ka tokë pjellore
    që ka ushqyer dhe gjitonët

Tani hamë kalbesiqet e tyre
    me çmime në stratosferë
    nqs ateherë nuk i shikoje
    tani i shikon e si blenë
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! Maska e biligoa
    Anëtarësuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216
    Do jua dishim me per nder sikure te benit rreklame marijuane skafisteve vlonjate...
    jam i sigurte qe kete sezon vere qe vjen edhe xhamajkanet do te vijne ti bejne pushimet ne vlore e sarande! ne VLORE- “Do të kemi 50 milionë rrënjë "ulliri" marijuane kryesisht në 25 rrethe të vendit.
    Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Po pa diskutim qe do behet marijuana kur e lejon shteti. Shteti duhet te vendosi rregullat, por nuk i leverdis. Pse!? Spese kane hall se u dobesohen xhepat.

Ne e dime shume mire ca ben shteti po te doje, con helikopterat qe te shfarosi popullin.
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Uahabizmi lëshon rrënjë në trojet shqiptare
    Nga Cappuccino në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 146
    Postimi i Fundit: 24-05-2009, 17:53
  2. Kriza morale në Kosovë ka lëshuar rrënjë
    Nga DYDRINAS në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-03-2009, 04:44
  3. Sauk: Hoxha vret gruan dhe komshiun per 10 rrenje ullinj
    Nga drague në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 01-12-2008, 17:24
  4. BE: Dështimet e qeverisë Berisha
    Nga Albmaster në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 27-11-2008, 11:22
  5. Dy te vrare per 10 rrenje ullinj
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-11-2008, 20:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •