BDI-stat , edhe bokserica me fitu ti marin e leje mo veturėn.
BDI-stat , edhe bokserica me fitu ti marin e leje mo veturėn.
- Imagination is more important than knowledge.
Mir ia kan bo, pse ska dergu sms nga telefoni privat por nga ai zyrtar. Tash ska qka ankohet. Nuk eshte fat kur nuk ''rrezikon' te luash lojra fati nga xhepi yt.
Sikur te ishte ashtu, siq ka bere ky 'fatlumi' ateher une qe sonte isha nisur ne Kaziont e Las Vegasit per ta provuar fatin nga 'buxheti i qeveris' .
Heheheeee.
Une nuk shoh ndonej diskriminim ne baze nacionale..
Ne nje shtet Skandinav, u dennua nje deputete per shkak se nga telefoni zyrtar ishte lajmruar ne telefonat me 0 500, qe per synim kishte pasur t'a parashikoj te ardhmen e vet tek fallcorja.
...dhe ta pjelle me te dhe nje MusaXhafer tjeter? Mos aman, mos o Zot. Me nje qe kemi u beme sehir, c'na duhet dhe nje tjeter.
Ne fakt sipas mendimit tim, makina i takon atij personit i cili ka derguar mesazhin.
Le te themi qe ne nje rast qe ky s'do fitonte makinen, por do kalonte normen e caktuar per harxhim. Kush do e bente pagesen shtese?! Ministria apo ky???
Ai qe do bente pagesen shtese duhet te marre shperblimin. Mendimi im ky.
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Cimo ti a **** po lun me mua .
Pse nuk e vet ti ket administratorin e karit nese ia mban ***** me shku te Musa Xhaferit i leshit me ia marr nanen, nese ai e ka fitu ne Bingo.
Qka mu ke drejtu mu me kete pyetje ,... nese nuk te pelqen mendimi im thuaj diqka mbi to. E mos mu sill rretth e rrotull mullarit. Ok
Periodi , ti mendon qė je shumė i zgjuar , intelegjent , dhe gjithmon kurse ke tė drejtė , ėshtė duke tė tė mbytur fakti , ti flet palidhje , ti rri kėtu , na can trapat me mendjemadhėsin tėnde , kurse trapat tjerė shefat e tu , cdo ditė me nga njė veturė tė re , e kputen shtetin.
"Le tė qohen tė vdekuri-t , e gjakun tė va pinė , se kta hajna nuk ka kush i nginė"
- Imagination is more important than knowledge.
Unė kujtova se makinėn ja kishin marė pushtetarėt Sllavė, por paska qėnė shumė e thellė kjo punė.
Unė do ti kėshilloja kėtij zotėrisė qė tė mos ta lėrė me kaq, por ta ndjeki ēėshtjen nė instancat mė tė larta kombėtare dhe ndėrkombėtare
EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!
Periodi Zoteri lexoe mire thenien e ati personi qe ka fituar,vetem 3 euro ne dit ka pasur drejte te harxhoje nga telefoni zyrtar dhe dmth 30 dite 90 euro dhe cdo cent mbi kete shifer ka paguar prej xhepit,me sa di une te gjithe qe perdorin cel zyrtar ose vetura zyrtare i kane me limit,po sidoqe te jete desha te them se ketu ne Tetove ne shume vende shiten numra celularesh dhe mundesh te blesh numrin pa asnje dokument,mirepo ai numer kur ka dal ne fillim prej T-mobile me siguri dikush e ka marre me dokument por ja qe per momentin numrin e ke ti qe e ke blere ne rruge prej dikkujt edhe tash luan ndonje loje fati me ate numer edhe fiton...edheee kush do e mer shperblimin???
Plagėn e nėnēmon ai qė nuk e din ēka ėshtė dhimbja!
Une e mora citat shkrimin tend ne kontekst me temen me ty skisha gje, sedi pse e ke mare mbi vete kete ku shume qarte verehet se nuk ka te beje me ty.
Shife cfare fjalori te piste perdorni ju te BDI-se - PDP-se, pa turp hic . Me nje fjalor te njerezve si ty nuk debatoj une se nuk e uli veten aq poshte.
Krijoni Kontakt