Cila eshte Arma juaj e preferuar ne CS !
Mua me pelqen te me shume m4a1 ose sic quhet nga cs-istat b43 !
Me pelqen se e komdoje me lehte dhe opsioni per ti vene silenciator eshte gjithashtu shume i mire![]()
![]()
HeadShoot te gjitheve ! Do ju kepus :P![]()
m4a1 (b4-3)
ak-47 (b4-1)
awp (b4-6)
desert eagle (b1-3)
smurge (b4-5) ose pushkaliqja sic e quaj une
b1-1
glock 18 (b1-2)
b3-1
b5-1
b4-2
b4-4
b3-2
b3-3
b3-4
b3-5
Cila eshte Arma juaj e preferuar ne CS !
Mua me pelqen te me shume m4a1 ose sic quhet nga cs-istat b43 !
Me pelqen se e komdoje me lehte dhe opsioni per ti vene silenciator eshte gjithashtu shume i mire![]()
![]()
HeadShoot te gjitheve ! Do ju kepus :P![]()
B 4 3 dhe mua mė pėlqen se ėshtė armė me tė cilėn ke mundėsi tė gjuash nė distancė....
Po tė kisha edhe akoma njė mundėsi do votoja kallashin...b 4 1....![]()
.........................
B 4 6 eshte arma me kafshe qe existon , e kombinuar dhe me De Eagle ...RRESPEKT COUNTER STRIKE
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Daje arma ime e preferuar eshte AWP kjo arme duket si e lehte se vret me nje plum dhe eshte arme fatale po ju them i gjo qe eshte nje nga armet me te veshtira qe ka cs...![]()
VeTeM ZoTi MunD TmE NdeShKoJ
Mua me pelqen b-4-4 me duket me e mire...
My silence doesn't mean I am gone!
Edhe mua me pelqen AWP ! Perpara vdisja ! kur hyja te neti ku luja une me thonin erdhi AWP :P ! Biles luaj akoma shume me AWP ! Megjithese varet nga dita si me pelqen te luaj ! kur kam qejf loj me aksion me m4a1 kur kam qejf me SNIPER mar AWP !![]()
Maroj Per B43.
Eshte Klas Fare.
Tung.
Ehe ! perpara me ka pas pelqy shume edhe b4-1 (ak-47) po se di pse sikur e kam humb i cik doren me ate se perpara sme manin ! tani e gjej me shume veten te m4a1(b4-3)
Pershendetje !!!
Me nje b 4 - 1 dhe me b 1- 3 , jam i papam !, loje me strategji dhe shume argetuese.
Awp , e marr vetem kur do zej ndonje pozicion perkates , ose kur luaj me kapionat qe kam zen vendin tim.
REJDI
Pershendetje !
Rejdi te njof une mer qen se lojen me strategji bashke e bojme ne po he ! Te kujtohet ci boni master_killerit dhe be_outlaw ne cs_winter_assault ?!?!
Zboooor ! Si linim me marr fryme i bonim me fol me veten!
Krijoni Kontakt