Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 43
    yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Pra dashuria platonike eshte nje perkufizim shoqerie te nje niveli te larte
    per kete po zihena ne ketu tek niveli i larte

se edhe njeriu tek niveli i larte i kafsheve hy

Jeto sot se neser nuk i dihet

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Nuk po flisja per nivel intelektual apo social por per nje afinitet shoqeror te madh mes dy njerezish.

Sdq, noj dite do vini te na thoni dhe qe gomari fluturon.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    Postime
    8,793

Smile

Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Nuk po flisja per nivel intelektual apo social por per nje afinitet shoqeror te madh mes dy njerezish.

Sdq, noj dite do vini te na thoni dhe qe gomari fluturon.
    por ne jeten e perditshme kete kuptim ka
    te pakten per mu

nuk jane gjithe mendimet njesoj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-10-2008
    Postime
    53
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    patjeter qe ekziston dashuria platonike eshte veti, ndjenj e fshehur. Kjo lloj dashurie ndod tek njerzit qe ane te turpshem ose tek njerzit qe nuk kan besim tek vetja. Mendoj qe shpesh here dashuria platonike eshte semundje sepse ne shumicen e rasteve kjo form dashurie te demton

Dashuria platonike ėshtė vullkan pa erupcion.

nuk e kam thene une por kur e kam lexuar dikur me ka mbetur ne mendje..
    po perse kjo ndjenje apo kjo faze midis dashurise se vertet "reale"dhe... asaj te "padukshmes" duhet te quhet "fiksim", "ēmenduri";"semundje"..
    une smund ta perkufizoj por di te them se i njoh diferencat mes dashurise platonike dhe asaj asaj e jetoj tashme...
    e vertete ndofta se ishte ne adoleshence por nuk besoj se smund te ndodh ne ēfare dolloj moshe...nuk ka te bej me pjekurine e njeriut por me ndjenjat ..
    te pakten pe rmendimin tim

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-10-2008
    Postime
    53
    Po flasim per dashurine platonike e jo per dashurine normale.Mos i ngaterro gjerat.
    Une nuk tashe qe te duash eshte dobesi por te jetosh nje dashuri platonike eshte qe 1ti kesh vene dryrin trurit.2Per nje gje qe ti e di qe eshte e paarritshme,nuk ja vlen te luftosh,sepse je o i manget nga trute qe ne kete rast quhesh i cmendur ose je i dobet ne karakter dhe i ve kapakun trurit me nje dashuri te tille qe me pak fjale,genjen veten

ja pra, qe per mendimin tim, ju ketu gaboni,nuk eshte t'i vesh drunin trurit por ra vesh ne pune dyfish, duke i pare gjerat me nje sy tjeter,kete po e pranoj..por njerezit ketu jane me pozitiv me veen dhe ambientin
    e dyta (2)ka shume gjera ne jete per te cilat jemi te sigurt ndoshta jo 100 perqind qe s'i arrijme dot po rnuk dorezohemi, se ateheredo te ishte dobesi..me sa di uen shqiptaret jan enjerezit me "koke forte" te cilet nuk mposhten dhe nuk kthehen prapa pa i provuar te gjitha shancet...edhe nga malet edhe nga deti edhe nga toka edhe nga ajri....
    shkova larg???
    shembuj kemi te gjithe...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-10-2008
    Postime
    22
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    nqs njeriu ka nje familje qe ti e quan "perfekte"

nuk eksistojne dashurit platonike
    nqs njeriu eshte i kenaqur me jeten e tij
    nuk ndodhin edhe ato te vjetrat shuhen
    Te kesh nje familje perfecte nuk do te te thote te jesh e kenaqur me jeten. Pikerisht pra jane keto "dashurite e pashuara" qe ndoshta ste lene qe cdo gje te te eci vaj. Megjithate pse pate nje dashuri platonike nuk do te thote qe sduhet te ndertosh familje. Dhe me fjalen perfekt nenkuptova , mirekuptimin ne cift, anen ekonomike,qe per mua jane kryesoret ne nje familje. Jam thjesht kurioze sa vjece je ti Izadora, dhe a ke krijuar familje ti qe te na japesh postulate te tilla per dashurite qe nuk shuhen mbas martese. Nese ske krijuar atehere mund te flasesh thjesht per ate qe perjeton momentalisht. Dhe te lutem mos bej lojra fjalesh me antaret e tjere te forumit.

Moderator
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Dashuri platonike, tregohet si barcalete, quhej ajo qe te mastrurboheshe diku tek nje shtylle telefoni e te lije shtatzene centralisten. lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BOKE : 07-12-2008 mė 19:43

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-10-2008
    Postime
    22
    Citim Postuar mė parė nga BOKE Lexo Postimin
    Dashuri platonike, tregohet si barcalete, quhej ajo qe te mastrurboheshe diku tek ne nje shtylle telefoni e te lije shtatzene centralisten. lol
    hahahaah kjo eshte shume e forte.

te gjithe anetaret qe ofruan opinionet e tyre ju flm, besoj se kaq me mjaftonte. per mua kjo teme eshte e mbyllur.

gjithe te mirat te gjitheve.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    Postime
    8,793

Citim Postuar mė parė nga cika Lexo Postimin
    Te kesh nje familje perfecte nuk do te te thote te jesh e kenaqur me jeten. Pikerisht pra jane keto "dashurite e pashuara" qe ndoshta ste lene qe cdo gje te te eci vaj. Megjithate pse pate nje dashuri platonike nuk do te thote qe sduhet te ndertosh familje. Dhe me fjalen perfekt nenkuptova , mirekuptimin ne cift, anen ekonomike,qe per mua jane kryesoret ne nje familje. Jam thjesht kurioze sa vjece je ti Izadora, dhe a ke krijuar familje ti qe te na japesh postulate te tilla per dashurite qe nuk shuhen mbas martese. Nese ske krijuar atehere mund te flasesh thjesht per ate qe perjeton momentalisht. Dhe te lutem mos bej lojra fjalesh me antaret e tjere te forumit.

edhe une nuk e di c'fare moshe ke ti
    zonje apo zonjush

me vjen keq nuk po bej loje fjalesh
    thjesht po diskutojme

kur eshte perfecte normal qe je e kenaqur me jeten.

ps. diskutojme pa ofenduar njeri tjetrin
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Izadora : 07-12-2008 mė 19:36 Arsyeja: post

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    Pak a shume kjo eshte dashuria platonike, edhe pse ne nje menyre te varfer pershkruar.

Sigurisht qe ekziston dashuria platonike, kush e ve dyshim? Po te mos ekzistonte, nuk do t'i thurnin vargje. Etalloni poezia naimiane; sidomos "Bukuria".
    Tipike: gjunjezim per dashurine, sakrifice deri ne vetflijim!

Kam pershtypjen se kjo dashuri pershkrohet ne te gjithe vijimesine e saj nga nota dhimbjeje dhe vuajtjeje. Adhuron nje person qe s'mund ta kesh kurre, nje kult shterpe.

PS: Cfare do me thene "etero" (ajo me bold aty) se nuk e kuptova. Je gje eter tani @pp

Nuk jam ndodhur ne pozita te tilla. Vertet jam tip romatik dhe enderrimtar, por dashuria ne jeten time ka pasur gjithnje fytyre reale.
    E kam kete difekt nuk di te perdor mire fjalen si art i letersis dhe ndoshta teknikisht vuaj ne perdorimin e figurave artistike por te them nje gje,flm shume qe me kritikove edhe pse nje kritik eshte gjeja me e thjesht.une vlersoj faktin qe ti nxjerr ne drit mangesit e mia dhe do ju lutesh shume sikur te me ndihmonit duke pasuruar fjalorin tim te varfer.
    ETERO DMTH JO HOMOSEKSUAL JO GAY JO..... SI TA SHPJEGOJ ME MIRE
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •