per kete po zihena ne ketu tek niveli i lartePra dashuria platonike eshte nje perkufizim shoqerie te nje niveli te larte
se edhe njeriu tek niveli i larte i kafsheve hy
![]()
per kete po zihena ne ketu tek niveli i lartePra dashuria platonike eshte nje perkufizim shoqerie te nje niveli te larte
se edhe njeriu tek niveli i larte i kafsheve hy
![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Nuk po flisja per nivel intelektual apo social por per nje afinitet shoqeror te madh mes dy njerezish.
Sdq, noj dite do vini te na thoni dhe qe gomari fluturon.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Dashuria platonike ėshtė vullkan pa erupcion.
nuk e kam thene une por kur e kam lexuar dikur me ka mbetur ne mendje..
po perse kjo ndjenje apo kjo faze midis dashurise se vertet "reale"dhe... asaj te "padukshmes" duhet te quhet "fiksim", "ēmenduri";"semundje"..
une smund ta perkufizoj por di te them se i njoh diferencat mes dashurise platonike dhe asaj asaj e jetoj tashme...
e vertete ndofta se ishte ne adoleshence por nuk besoj se smund te ndodh ne ēfare dolloj moshe...nuk ka te bej me pjekurine e njeriut por me ndjenjat ..
te pakten pe rmendimin tim
Po flasim per dashurine platonike e jo per dashurine normale.Mos i ngaterro gjerat.
Une nuk tashe qe te duash eshte dobesi por te jetosh nje dashuri platonike eshte qe 1ti kesh vene dryrin trurit.2Per nje gje qe ti e di qe eshte e paarritshme,nuk ja vlen te luftosh,sepse je o i manget nga trute qe ne kete rast quhesh i cmendur ose je i dobet ne karakter dhe i ve kapakun trurit me nje dashuri te tille qe me pak fjale,genjen veten
ja pra, qe per mendimin tim, ju ketu gaboni,nuk eshte t'i vesh drunin trurit por ra vesh ne pune dyfish, duke i pare gjerat me nje sy tjeter,kete po e pranoj..por njerezit ketu jane me pozitiv me veen dhe ambientin
e dyta (2)ka shume gjera ne jete per te cilat jemi te sigurt ndoshta jo 100 perqind qe s'i arrijme dot po rnuk dorezohemi, se ateheredo te ishte dobesi..me sa di uen shqiptaret jan enjerezit me "koke forte" te cilet nuk mposhten dhe nuk kthehen prapa pa i provuar te gjitha shancet...edhe nga malet edhe nga deti edhe nga toka edhe nga ajri....
shkova larg???
shembuj kemi te gjithe...
Te kesh nje familje perfecte nuk do te te thote te jesh e kenaqur me jeten. Pikerisht pra jane keto "dashurite e pashuara" qe ndoshta ste lene qe cdo gje te te eci vaj. Megjithate pse pate nje dashuri platonike nuk do te thote qe sduhet te ndertosh familje. Dhe me fjalen perfekt nenkuptova , mirekuptimin ne cift, anen ekonomike,qe per mua jane kryesoret ne nje familje. Jam thjesht kurioze sa vjece je ti Izadora, dhe a ke krijuar familje ti qe te na japesh postulate te tilla per dashurite qe nuk shuhen mbas martese. Nese ske krijuar atehere mund te flasesh thjesht per ate qe perjeton momentalisht. Dhe te lutem mos bej lojra fjalesh me antaret e tjere te forumit.
Dashuri platonike, tregohet si barcalete, quhej ajo qe te mastrurboheshe diku tek nje shtylle telefoni e te lije shtatzene centralisten. lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BOKE : 07-12-2008 mė 19:43
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Izadora : 07-12-2008 mė 19:36 Arsyeja: post
Jeto sot se neser nuk i dihet
E kam kete difekt nuk di te perdor mire fjalen si art i letersis dhe ndoshta teknikisht vuaj ne perdorimin e figurave artistike por te them nje gje,flm shume qe me kritikove edhe pse nje kritik eshte gjeja me e thjesht.une vlersoj faktin qe ti nxjerr ne drit mangesit e mia dhe do ju lutesh shume sikur te me ndihmonit duke pasuruar fjalorin tim te varfer.
ETERO DMTH JO HOMOSEKSUAL JO GAY JO..... SI TA SHPJEGOJ ME MIRE
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Krijoni Kontakt