Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    i/e regjistruar Maska e Glend
    Anėtarėsuar
    10-12-2006
    Postime
    139
    S'jam une qe devijon, je ti... postimi jot i fundit s'ka asnje kunder argument per ceshtjen a Blu Ray.

Ti solle argument qe nje USB do e ngarkonte shume kompjuterin. Me pas thua qe ti nuk nenkuptove qe Blu Ray nuk e ngarkon (kushdo qe do lexonte postimin tend do mendonte te kunderten)... por atehere cfare doje te provoje me kete?

Une nuk flas me teori, mos mendo se vetem ti paske pasur nje server.

Une kam punuar me server te dedikuar, vrtuale qe i kam montuar vete, keshtu qe mos fol kot per teorira ose praktike. Praktiken e kam dhe vete.
    School is practice, practice makes perfect, but nobody's perfect so why practice?

Citim Postuar mė parė nga Cloud Lexo Postimin
    S'jam une qe devijon, je ti... postimi jot i fundit s'ka asnje kunder argument per ceshtjen a Blu Ray.

Ti solle argument qe nje USB do e ngarkonte shume kompjuterin. Me pas thua qe ti nuk nenkuptove qe Blu Ray nuk e ngarkon (kushdo qe do lexonte postimin tend do mendonte te kunderten)... por atehere cfare doje te provoje me kete?

Une nuk flas me teori, mos mendo se vetem ti paske pasur nje server.

Une kam punuar me server te dedikuar, vrtuale qe i kam montuar vete, keshtu qe mos fol kot per teorira ose praktike. Praktiken e kam dhe vete.
    Ti vuan nga nga deliri UNE.Mos thuaj vetem UNE o njeri.Nuk eshte ashtu si thua ti sepse e thua ti.Nuk mendoj une se kam pas vetem une server.Po nuk jam duke bere muhabet me nje qe thote o keshtu si them une o keshtu si them une.Ose e thene ndrysheokemushke.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anėtarėsuar
    10-12-2006
    Postime
    139
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Ti vuan nga nga deliri UNE.Mos thuaj vetem UNE o njeri.Nuk eshte ashtu si thua ti sepse e thua ti.Nuk mendoj une se kam pas vetem une server.Po nuk jam duke bere muhabet me nje qe thote o keshtu si them une o keshtu si them une.Ose e thene ndrysheokemushke.
    Haha, e gjithe kjo nga dikush qe donte te me bindte mua se

1. Kishte punuar ne nje server
    2. Dhe kompjuteri i tij ngarkohej nga vetem cfare ka pasur ne serverin e tij

A nuk po ben kontradikte me cka thua?

Ne fillim ti the USB i fundit eshte 32GB, une te sjell faktet (jo mendimin tim) se ekziston 500GB, ti me kundervihesh se ajo ngarkohet shume (me mendimin tend, sepse vetem ti e paske provuar nje gje te tille). Une tu kundervura duke te thene se edhe une kam punuar ne server... por ky ishte kunderargument. Une s'deliroj aspakt, je ti ne radhe te pare qe po e ben kete gabim dhe po ben nje gabim akoma me fatal duke me gjykuar mua ne vend te vetes tende.

Dhe akoma nuk po argumenton me per ceshtjen qe po bisedonim. S'kam nevoje per moral nga ty, nese s'ke me gje per te thene per ceshtjen USB-Blu Ray, atehere me mire ta perfundojme kete diskutim.
    School is practice, practice makes perfect, but nobody's perfect so why practice?

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar mė parė nga Cloud Lexo Postimin
    Ketyre disqeve po i ulet popullariteti dhe po i shtohet me shume Flash Memory-t (ose sic i thone, USBve ose kartave te memorjes).
    Tani qe ta veme ne vije muhabetin po flasin per Flash Memory, Usb Memory, Card Memory (Flash Card, SD, XD .....)?

Persa i perket Flash Memory deri tani ne shitje mase eshte 32Gb po ka deri ne 64Gb me te perdorurat jane 4-8GB, Kur flasim per USB Memory Atehere ketu futen te gjitha menyrat e USB ku futen HDD e jashtem si puna e asaj Turbo MiniStation te Buffalo qe ke postuar ti ne nje nga pergjigjet e tua. Si blu-Ray edhe USB Srotage kane te mirat e te keqiat e tyre por asnjera nuk do zere vendin e tjetrit kete mos e mendoni per momentin. Sic e the ti Arsyeja e Blu-Ray eshte mbajtja e filmave ose lojrave qe kane kapacitet te madh qe nuk mund te mbahen ne nje DVD-5 DVD-9 DVD-10 DVD-18 apo HD-DVD. Pra perqendrimi i BluRay eshte kjo teknologji. Psh ne BluRay 500Gb mund te mbash 20 ore film HD. Nese normalisht nje BluRay mund te funksjonoje me nje shpejtesi 10000Rpm mund te arije nje transferte prej 400Mbps qe eshte pak a shume njesoj si nje USB. Dihet me kohe qe shuma e perdoruesve te kompjuterit kane hequr dore nga perdorimi i CD/DVD e u jane bazuar paisjeve usb por edhe memorja usb sidomos ajo e flash drive eshte me difektet e veta pasi leximi/shkrimi/rishkrimi i shpjeshte shkakton demtime te tyre sikunderse edhe ne CD/DVD/Blu-Ray me gervishtjet.

Prandaj mos u gricni kot te dy por diskutoni ne baze te temes Blu-Ray 500GB
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Anėtarėsuar
    10-12-2006
    Postime
    139
    Duket qarte qe gjate gjithe pstimeve une po flas per 'storage' (e kam thene kte shume here) qe perdorin USB.

Dhe faktikisht jane me te shpejta.

Sa per shpejtesi, flash drive eshte me e shpejte se Blu Ray http://www.techtree.com/India/News/F...95587-615.html

Imagjino qe se shpejti do dali USB 3.0 dhe do kemi akoma me te shpejte.

Blu Ray per mua do kete perdorim te madh vetem ne kompanite qe duan 'protection' per filmat, lojrat etc. por per sa i perket perdoruesve te ketyre pajisjeve, USB-te (perfshire te gjitha) kane me shume perdorim.

Pastaj, ne krahasim me Blu Ray, problemet e Flash Drive jane shume te uleta, persa i perket USB Hard Drive akoma shume e me shume te uleta.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •