Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-11-2002
    Postime
    167

Sex,droge&alcol

ndiehm vetem. kam aq ftohte sa kam frike te krkoj te tjer perqark. bota e degjenerimit ka pamjet e djemve antike qe me ngulm kerkojne te shijojne akulloren e tjetrit. po cmendem. gjithcka me duket sikur eshte kthyer permbys dhe spo e gjej dot provincialin qe me endrra te medha erdhi per te shijuar hirin e lavdise qe me aq zor e priste.
    -Kush jeti?-pyes,kurse ajo si nje budallaqe e madhe qesh dhe thote ika.
    mbaroi punen e saj, kurse une i turbulluar nga nje konfuzitet qe sme le ne paqe te mendoj se jam une e pas meje asgje, pres. rri ne heshtje e po n ate humbetire zerash shojoj degjenerimin tim. gjithcka vjen e zgjattet deri kur kerkoj e doemos te perdhunoj idealet e mia. jam vetem. ky medimitimi im te ishte te pakten masturbimi i idealeve qe aq fort i kam kerkuar muaj me pare. kurse asgje. jetoj ne nje qytet ku askush nuk me njeh. te perplasem rruges nuk guxoj te kerkoj falje, se me kushte abstrakte dua te gjej shfrimin e inatit tim.
    diten e trete bera sex. tmerronjese, ca vjet me e madhe se mua dhe u bera burre per te kapur tani borxhin e 100 eurove qe dua sdua do i nxjerr nga hiri i familjes sime. jam i mire, ndihem i poshter e te tjeret e quajne genjeshtar.
    jam i zgjuar e te jithe i shoh nga lart poshte. e ku do shkoj? e kuqe e zeza ketu kerkon shume leke, kurse une, shkollari me perparsen gjithe yll para kam per te mesuar.
    larg. ndej dhimbje. rganizmi im po me braktis, kurse hapja qe mora dje me sjell te perzjera. nuk e di cfare ishte prvec targes 50 cent. te vazdhdoj? ne dreq te gjitha! I bindur jam se kam per te vdekur nje dite. me e larget qofte ajo, me keq do katandiset njeriu i emdrrave, me endrra e varura ne sirtar...
    ERIS RUSI

In Flames Maska e dimegeni
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Göteborg
    Postime
    371
    Hera e dyte qe te lexoj nje shkrim dhe po me pelqen
    Discover me like emptiness.......

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Göteborg
    Postime
    371
    Deshira per te njohur boten te shpie me nje vend ku zerin qe
    flet nuk e njeh vetja te duket si i huaj dhe thua cfare dua
    une ketu.Ne te majte ke dy "gay" qe flirtojne me ty gjithe kohen,ne te djathte nje goc te martuar qe ta ngjit kemben fort,te ledhaton kurrizin kur ti ben ndonje shaka,perballe nje musliman qe mban kryqin ne vesh dhe te ben teori per kristianizmin dhe mburret se si eshte kthyer ne djale rebel duke i vajtur kundra gjithe ideve te familjes per ta rritur si djale te "mbare".Ne mendje vrapojne shume pyetje,nuk di kujt ti pergjigjesh te pares,inate te zene shume nuk di ke te shfrush te parin. Mendimet e tua jane kukulla qe te tjeret lozin dhe i interpretojne ne menyren qe duan dhe interesin e tyre.
    Mashkulli dhe femra,nje gjini e njejte.Te dy per te njejtin qellim.
    Te tradhetojne.
    Te tradhetojne ate besim qe i kane dhene njeri-tjetrit,
    te tradhetojne idealet per te cilat jane betuar.
    Dhe ti rri dhe veshtron perqark,prek doren qe te jesh i sigurt qe
    e ke te njejt me kete gjini,fillon dyshon mos je alien,
    kembet nuk ke nevoje te prekesh,floket,fytyren,trupin u sheh
    format dhe cuditesh qe jane te njejta.E imagjinon token
    si hapesire te pafundme qe pershkrohet tejpertej dhe nje
    shtrese e holle rere na mban siper,kur shirat dhe bresheri
    do fillojne me rrembim,te rrezohem poshte e te bie te personi qe dua te nje atmosfere tjeter ku Zoti te jete femer dhe jeta me e thjeshte.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-11-2002
    Postime
    167
    Me behet qejfi qe shkrimet e mia u lexuan e u interpretuan nga nje njeri me bote parale me timen. uroj e shpresoj qe dhe ju te jeni ne kerkim te daljes nga vetvetja, derisa te arrini kulmin e ne ekstaze cmendie te kerkoni asgje nga te tjeret. jam brenda nje llumi ku nuk e di se si do dal dot. ne kerkim te nje teme ndryshe nga te tjerat, kam rene ne kontakt me nje grup njerezish ne Itali, te udhehequr nga "Santuco", personazh real. gjithcka enderr me duket, e besoj qe loja te mbetet e tille, derisa te kthehem perkohesisht ne Shqiperi. edhe nje here urime per shkrimin tuaj, e pershendetje nga Erusis!
    ERIS RUSI

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Göteborg
    Postime
    371
    Erusis!
    100 euro te japin stres,po 1/10 me pak te stresit po te kishe 1000 euro dhe 1/10 me shume po te kishe 10 euro.Kur te vijne 100 euro lirohesh po ke prap stres se nuk ke 100 euro.Te mblidhet aq shume sa do dhe mendon te hapesh dhe biznes e ta shesesh.Kur te permendin stresin sikur te bejne kompliment aq shume mesohesh derisa e ndjen qe dikush te ndjek gjithmone.Klubet ku ti shkon ,me ke takoheshdhe te ben cudi se ti se njef kete person aq me teper se fytyren e mbulon me vello te zeze.Vetem syte,syte e tij te duken shume familjar.E ruan nje dite,e kap me nje cep,ja heq vellon dhe kush dreqin eshte...vetja jote para 12 vjetesh.Aty fillon ekstaza e cmendurise...aty fillon sherimi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2002
    Postime
    223
    eris
    mrekulli me pelqeu shkrimi shume te perqafoj fort bye kalofsh mire.
    Fjalet jane si bletet kane edhe mjaltin edhe thumbin

Jam anetarja e regjistruar me emrin sweetie me pare me falni per kete ndryshim te emrit flm.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-11-2002
    Postime
    167
    thx sweetie! me deshiren qe te jesh e embel dhe e shtrenguar pas shpirtit te nje bote qe duhet me cdo kusht t'i imponohesh, te uroj sheqerin e festave qe jane ne ardhje e siper. erisi
    ERIS RUSI

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2002
    Postime
    63
    ok djema ok
    po me pelqeni
    nje te dredhur digjeni per mua
    nje whisky derdheni per lulin qe eshte brenda
    e kur tu bie rasti te gjeni nje shqiptare tek semafori qe ju pranon ne kembim te 100 euro
    jepiani parate vritini cunin,e shkoni ne paqe.
    shendet e gezuar

be yourself by yourself Maska e denku
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    in the casket garden
    Postime
    362
    Kurse mua nuk po me pelqen ti,te pakten si i shikoj une gjerat nuk jane me ashtu.Ketu te une nuk ka femra ne semafor,ku jeto ti?Mendimet ca shpreh une mund te jene dhe futja kot po te pakten ne perversitet nuk dua ti kaloj,se kur shoh qe i interpretojne ne kete menyre...fahk me gjeni nje lavaman.
    Shendet e gezuar vitin 1003!!!!!!!!!!
    Nuk mund te qortohem,sepse dhe vete njeriu model ka skadencen e tij....!!!!!!!!

be yourself by yourself Maska e denku
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    in the casket garden
    Postime
    362
    Harrova jam une Dimegeni aty siper,ca me i bo Denkut se mba mend fjalkalimin.
    Nuk mund te qortohem,sepse dhe vete njeriu model ka skadencen e tij....!!!!!!!!

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kokteil (Pijet)
    Nga tiziana nė forumin Kuzhina shqiptare dhe e huaj
    Pėrgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 28-04-2009, 14:24
  2. Drogat dhe substancat abuzuese
    Nga bursa33 nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 20-11-2007, 19:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •