Pershendetje te dashur forumiste.
Kam vene re nje dicka te femrat te cilen nuk arrij ta kuptoj.
Te shume goca qe une njoh e kerkojne vete dhimbjen.
Rasti me konkrete ka ndodhur kohet e fundit me nje "shoqen" time e cila sapo kaloi nje faze te veshtire e tronditur bga nje lidhje, kur direkt sapo nje djale tjeter i kerkoi nje mundesi per tu lidhur ajo e pranoi.
Une kam ngelur i habitur me te, sepse duke folur perdite me te dhe duke e keshilluar pasi i kekonte vete keshillat dhe si perfundim te duket sikur ke folur me murin. Une per te shuajtur nje kuriozitetin tim e kam pyetur duke i thene :
''Nqs une do te kisha kerkuar nje mundesi qe te njiheshim me mire, a do ma jepje ti mua ate mundesi?" dhe pergjigja ka qene: "Jo, se une nuk do ecja ne hapat e te shkuares e para dhe e dyta une ty te shikoja vetem si shok dhe asgje me teper. E di qe me ke marre inat per pergjigjet e mia por pac fat ne jete." Une jam totalisht i habitur pse femrat e kane me te lehte ti japin nje mundesi lidhjeje dikujt qe se njohin fare, se sa dikujt qe e njohin dhe qe i keshillon qe te mos bejne gabime, dikujt qe i kupton, thjesht nuk arrij ta kuptoj pse kerkojne qe te vuajne me cdo kusht dhe pastaj thone qe e kane fajin meshkujt qe ne vuajme. Po se harrova nje dicka te fundit "shoqja" ime vendosi te mos me flasi me se i duket sikur po tradheton te dashurin duke folur e duke komunikuar me mua. E kam vene shqja ne thonjeza per kete arsye sepse ajo zgjodhi qe te mos jete me shoqja ime.

Shpresoj qe te me ndihmoje ndonje person qe te kuptoj kete llogjiken e ketyre femrave.
Me respekt neomatrix
Krijoni Kontakt