Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 50
    WoRkInG Maska e [Neo]
    Anėtarėsuar
    05-10-2008
    Vendndodhja
    A man can be happy with any woman, as long as he does not love her.
    Postime
    247

Question Pse femrat kane kaq kompleksitete?

Pershendetje te dashur forumiste.
    Kam vene re nje dicka te femrat te cilen nuk arrij ta kuptoj.
    Te shume goca qe une njoh e kerkojne vete dhimbjen.
    Rasti me konkrete ka ndodhur kohet e fundit me nje "shoqen" time e cila sapo kaloi nje faze te veshtire e tronditur bga nje lidhje, kur direkt sapo nje djale tjeter i kerkoi nje mundesi per tu lidhur ajo e pranoi.
    Une kam ngelur i habitur me te, sepse duke folur perdite me te dhe duke e keshilluar pasi i kekonte vete keshillat dhe si perfundim te duket sikur ke folur me murin. Une per te shuajtur nje kuriozitetin tim e kam pyetur duke i thene :
    ''Nqs une do te kisha kerkuar nje mundesi qe te njiheshim me mire, a do ma jepje ti mua ate mundesi?" dhe pergjigja ka qene: "Jo, se une nuk do ecja ne hapat e te shkuares e para dhe e dyta une ty te shikoja vetem si shok dhe asgje me teper. E di qe me ke marre inat per pergjigjet e mia por pac fat ne jete." Une jam totalisht i habitur pse femrat e kane me te lehte ti japin nje mundesi lidhjeje dikujt qe se njohin fare, se sa dikujt qe e njohin dhe qe i keshillon qe te mos bejne gabime, dikujt qe i kupton, thjesht nuk arrij ta kuptoj pse kerkojne qe te vuajne me cdo kusht dhe pastaj thone qe e kane fajin meshkujt qe ne vuajme. Po se harrova nje dicka te fundit "shoqja" ime vendosi te mos me flasi me se i duket sikur po tradheton te dashurin duke folur e duke komunikuar me mua. E kam vene shqja ne thonjeza per kete arsye sepse ajo zgjodhi qe te mos jete me shoqja ime.
    Shpresoj qe te me ndihmoje ndonje person qe te kuptoj kete llogjiken e ketyre femrave.

Me respekt neomatrix
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [Neo] : 08-11-2008 mė 08:46
    Always forgive your enemies, nothing annoys them so much.

Oscar Wilde.

Special kind Maska e *Lorisa*
    Anėtarėsuar
    08-07-2008
    Vendndodhja
    Buzė liqenit
    Postime
    346
    Neomatrix,

ajo thjesht e ka shfrytėzuar shoqėrinė tėnde pėr tė kėrkuar kėshilla si prej njė mashkulli dhe nė momentin kur ka gjetur dikė tjetėr ta ka kthyer shpinėn.

Prite sėrish kur tė ndahet me tė, prap do vij tė qaj mbi krahun tėnd.

"shoqja" jote siē e quan ti, paska qėnė shumė egosite, nuk ka te bėj me komplekset e femrave, ka edhe meshkuj tė tillė.
    Lumturia nuk vjen vetė, atė duhet ta krijojmė ne.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Thjeshte mendoj se duke njohur kete djalin tjeter asaj i eshte dukur ne te vertete sikur te ka zhgenjyer ty per ate zgjedhje qe ajo ka bere ne nje kohe aq te shkurter duke pasur parasysh muhabetet qe ju benit mes njeri-tjetrit. Ajo ka frike nga mendimi jot, nga ashpersia e nje pergjigjeje tende te mundshme e prandaj ka perqafuar rrugen me te thjeshte, ta largimit prej teje, sepse nuk ka deshire te degjoje predikime, por do nje shtytje, nje aprovim per ate qe ka zgjedhur e nqs je mik apo shok i mire ti duhet te pranosh zgjedhjen e saj cilado qofte.
    La vita č bella...

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Kjo ska te bej me kompleksitet, kjo eshte karakteri i asaj "shoqes" tende, ajo qenka mendje leht dhe shum egoiste. Ti nuk ke pse brengosesh sepse ti je tregu altruisti ne kete rast dhe nuk ke perfitu asgje nga gjendja e saj jo e mir. Nje person qe i harron gabimet, gjasat me te medha jan qe ti perseris ato e ather do ken edhe kosto te dyfisht.

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga neomatrix Lexo Postimin
    Pershendetje te dashur forumiste.
    Kam vene re nje dicka te femrat te cilen nuk arrij ta kuptoj.
    Te shume goca qe une njoh e kerkojne vete dhimbjen.
    Rasti me konkrete ka ndodhur kohet e fundit me nje "shoqen" time e cila sapo kaloi nje faze te veshtire e tronditur bga nje lidhje, kur direkt sapo nje djale tjeter i kerkoi nje mundesi per tu lidhur ajo e pranoi.
    Une kam ngelur i habitur me te, sepse duke folur perdite me te dhe duke e keshilluar pasi i kekonte vete keshillat dhe si perfundim te duket sikur ke folur me murin. Une per te shuajtur nje kuriozitetin tim e kam pyetur duke i thene :
    ''Nqs une do te kisha kerkuar nje mundesi qe te njiheshim me mire, a do ma jepje ti mua ate mundesi?" dhe pergjigja ka qene: "Jo, se une nuk do ecja ne hapat e te shkuares e para dhe e dyta une ty te shikoja vetem si shok dhe asgje me teper. E di qe me ke marre inat per pergjigjet e mia por pac fat ne jete." Une jam totalisht i habitur pse femrat e kane me te lehte ti japin nje mundesi lidhjeje dikujt qe se njohin fare, se sa dikujt qe e njohin dhe qe i keshillon qe te mos bejne gabime, dikujt qe i kupton, thjesht nuk arrij ta kuptoj pse kerkojne qe te vuajne me cdo kusht dhe pastaj thone qe e kane fajin meshkujt qe ne vuajme. Po se harrova nje dicka te fundit "shoqja" ime vendosi te mos me flasi me se i duket sikur po tradheton te dashurin duke folur e duke komunikuar me mua. E kam vene shqja ne thonjeza per kete arsye sepse ajo zgjodhi qe te mos jete me shoqja ime.
    Shpresoj qe te me ndihmoje ndonje person qe te kuptoj kete llogjiken e ketyre femrave.

Me respekt neomatrix
    pak i ngateruar po me dukesh neo
    E para femra ska nevoj per perkujdesje_keshillime ne vazhdimesi se eshte e zonja vet ne jet te bej zgjedhjen e saj(mos u mundo te besh rolin e vellait ose babit me keshilla ),,,,,.E dyta nga qe te njef te thote jo (per mire ose keq sdua te gjukoj),,,E treta nuk po te flet sepse ajo do nje person tjeter dhe ti shkon i propozon (ajo e di qellimin e shoqerise tende tani)prandaj refuzon te flasi.
    nuk shof asgje te ngateruar me kaq sa ke treguar ti.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Cfare te them une o neomatrix,une jam femer e s'e kuptoj dot gjinine time
    Elegance is an attitude.

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    Normalisht qe nuk mund te pergjithsojme veprimet apo sjelljet e nje femre me ato te femrave ne pergjithsi.

Kam pershtypjen se mikja juaj eshte ne nje faze konfuzioni, krize identiteti dhe kjo sjell nje paqedrueshmeri ne karakterin e saj. Nuk di se ēfare kerkon, deshiron dhe kjo paqartesi e saj transmetohet edhe ne zgjedhjet dhe vendimet e saja.

Luhatjet emocionale e veshtiresojne akoma me teper gjendjen e saj.
    Problemi i vetem eshte: a do mund ta kuptoj ajo kete gjendje te sajen dhe te frenohet nje ēast per te kuptuar me shume, apo do vazhdoj te vrapoj si nje kal i terbuar me syte mbyllur ne nje rruge qorre?!
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Shkurt hesapi ty te vjen inat qe ajo pranon te gjithe perveē teje? Me duaj e me druaj s'i thuhet njeriu Cfare ka ketu per te mos u kuptuar? Ka gjetur nje me te mire dhe kaq.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 08-11-2008 mė 12:37
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    S'ka pse te inatosesh per zgjedhjet e tjetrit. ka shijet e saj(ndoshta i pelqen zhgenjimi,vuajtja). sa per dhimbjen qe kalojne personalisht nuk ua qaj shume hallin se fatin si ta kerkosh te vjen(me ndonje perjashtim shume te vogel)

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Neo ti e paske pėrgatit mjaft mirė qė tė gjejė tjetrin, ēa do tash ?

Nuk e di sa ka lidhje me temėn, po ja biseda qė bėra me njė hungareze:

E pyeta: Cila pozitė tė pėlqen mė shumė?
    Ajo: Nga prapa.
    - Po pse
    - Sepse mė lėndon mė shumė.
    - Hė?
    - Ėshtė njė lėndim qė tė kėnaq.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Objektet fluturuese tė paidentifikuara, UFO
    Nga Darius nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnė parajsėn
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnė ndryshe
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Si jane Femrat shqiptare ne realitetin e sotshem
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 09-10-2004, 16:53
  5. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •