Mbi te gjitha une respektoj mikun. Nqs Xhorxh Bushi qenka armiku i Shqiperise apo Tutori i saj atehere une terhiqem nga mendimi im.
Nuk jam politikan qe te kem ndonje interes nga x apo y president apo kryeminister. Nuk eshte ketu per tu permendur qe "frika e buēes" me paska zene dhe mua si shume te tjere nga Xhorxh Bushi.
Ajo qe me vjen keq eshte qe disa te vetquajtur analist flasim me kaq kopetenc per X apo Y President. Analiza i nderuar zari (mendoj se ky pseudonim nuk ka lidhje me termin negativ qe nenkupton zari) perveē 3 dimensioneve fizike ka dhe dimensionin e katert qe eshte koha. Nqs Linkolni sot mendohet si nje president teper i sukseshem dhe teper i pelqyer nga nje % e larte e amerikaneve nuk ka qene keshtu kur ky ishte President. Po ashtu dhe Trumani ka pasur nje kuote teper te ulet perkrahje ne fund te mandatit te tij por sot nuk eshte keshtu. Nuk po e zgjase me Klintonin (qe per pak u shkarkua nga ai post, apo u la ne harrese nga Al-Gori gjate fushates, Bushin e madh etj.
Plani Marshall, Lufta e Irakut, Afganistanit, Korese (Azenhauri ka patur nje nivel reputacioni te ulet si shkak i kesaj lufte, por sot nderohet dhe respektohet ne te gjithe ameriken dhe boten mbare) jane vendime qe veē dimensioni i katert qe eshte koha ka per ti dhene nje pergjigje nese kane qene gabime apo suksese.
Krijoni Kontakt