Sa veta jeni nga Drenasi ketu ?
Nese ka ndonje nga Drenica te na ndihmoje ne kete tem, ju lutem, kemi nevoj per disa sqarime, mundesishte te na sjellni foto nga Lugina a drenices.
Me falni qe po kerkoj shume, nuk jeni te detyruar..krejt mvaret prej vullnetit tuaj dhe bemiresise suaj.
Ju falemnderit
http://www.forumishqiptar.com/showth...=108863&page=3
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kreksi : 12-06-2009 mė 17:53
Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
mir mir edhe un bashk me kosoven hahahah,ajt se vin vin edhe tjeret memeti hiq gajle ti mos ki,vin me pi kafe e qaja vijn.
xhamia,shipa jem a,asht drejt drejtt aty asht ni fiat i bardh ,dy bandera,dyrt ka sokaki jan veq hahahahahahahaha
ju pershendes te dyve kaloni mir ju me qaja![]()
po po vin kta kur kan interes me pi qaja hahahaha ather hiq mos vijn mem lodh qy hahaha
a midja ja ke tregu rrugen banu gati per mysafira se te vjen ne shpi xhamia meniher hahahahahaha
flm edhe une te pershendes
xhamia a pe she une ner emrin e kam shkru moti proud to be catunar hahahahahahahhahahhahahahahahhaahahha oo krenomi qe jemi katunar bre a po ? hahahhhahahhahahahhahahahhhahahahah![]()
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Bauer erdha un.... mor a po ma bon ate kafen apo jo,hajt se boll ke bo pushim vier tage
Ich bin jetzt gekommen aus den arbeit
xhamin mir ma ke sot ,apo ka shku me rujt Ziege...hahahahahahahah
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
U te faleminerit o fshatar se e kishe bo shum te mir kafen.........per te lodh lene mo se jam kput sot ...ēte bojm ,po hajt maroji dhe per sot
.....hahahhaahah studjus i modh ky xhamija...po kush po e len ate me u bo president ...po nuk hoqi dore nga Ziege nuk bohet jo
![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
sps per kafen, e pe sa te mira i bej ashtu si jam vet lol hahaha. ehhh me vjen keq qe je lodh po si dhe dhe vet maroji edhe per sod
si the mi? te heq dore nga Ziege? ky nje Ziege do ta beje zedhense nese i jepet rasti, ky bashk me te flen e ti thua te hek Ziege jo mi jo hahahahahah
"bashk me Ziege ne EU" eshte motoja e tij hahahahah
hahahahahahahah jo nuk mund te ta tregoj eshte sekret shtetror as CIA se din ate hahahahahahhahah ka frike xhamia se i marrin Ziege lol
epo mire pra do hapi nje Kafiteri me emrin " Nje kafe me katunarin" hahahahah![]()
Krijoni Kontakt