Une du me hape nje cajtore pasi po e shoh se paska myshterinj te cajit....
hahahahah
Une du me hape nje cajtore pasi po e shoh se paska myshterinj te cajit....
hahahahah
Jeta jep dhe merr
hahahahahahahahahahahahhahahahah ja bac kam me marr krejt mahallen neser e ki me qit qaja si ne dasma hahahahahahahahahhahahaahahah
aahahahahhahaahahah me i pi ka 15 qaja ja psh....rr ja ski cka ban qy ky ahahahahahahha
ani qile qajtoren se fiton valla boll hahahahahahUne du me hape nje cajtore pasi po e shoh se paska myshterinj te cajit....
hahahahah
xhamia mos ban mehile neser e kryn ti rendin tani ne ta qele qajtoren ky hahahahahahahahahahah
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
hahahahhahahahahahahhahaahaha te na ndasma ja mushin komplet qajin zi krejt per mi trullav qe mos me mujt me pi shum , e pom duket edhe un qashtu po deshka me jav bo hahhahahahahahahahahha
hahahhahahahahahhahha jo mer me 15 as nuk e ndij bile qe kom pi a jo hahahahhaha
O BIBIU hape neser sepse me ka zan e zez dita mue hahahahahahah bile ta shof hajrin pak hahahahahaha
Po per fillim punoj vet,deri sa ta stabilizoj biznisin (si gjakovari ne shtepi publike).
Vec tregoni a lypni veresi ju (se po pishni shume)
Jeta jep dhe merr
ja ska neser ku ke pa te dielen qe punon dicka qy veq pavarsia kosoves u ba te dielen edhe sne tjeter qy hahahahahahahahahahahhahaha
masneser po BIBIU
jo jo ti ki mi qit qajat e mi ba te amla si mjalti hahahahahahahahahaha e jo mi perzi si ne dasma qyyy hahahah
BIBIU po nermal veresi se kur te pimi na na merr pare teper po nesrit tani ti pagujm hahahahahaaha
ahhahahahahhahahha jo mer qfare krejt paret ndore hahahahahahah
po nime ka sa e shet ni qaj ti ???
haahhahahahhahahahahahahhaahahaha qy edhe un pe boj sefte te dielen se gjithqka ka heren e pare hahahahhahahahahahhaha
oo mos i kallzo ti qe i marim veresi se tana se qel hiq hahahahahhaaha
pi thojm qe ja pagujm me pare ne dore e kshtu sja japim hiq hahahahahhahahhahahahahha
hahahahhahahahahahahhaha mire e ki sduhet mi kallxu
BIBIU me kreditkart i pagujm hahahahahahahahahahaha (i pagujm hamamin) hahahaaahah
hahahah ska ti neser ban qaja po ky jo me qel FIRM hahahahahahahah
Nejse , diten e pare , per hapjen solemne , e keni gratis , prandej merrni kon te doni , boni ndere me krejt mahallen
Jeta jep dhe merr
Krijoni Kontakt