Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
tung te gjithve, ju pershendet nje puro Prishtinas!
kaloni sa me mire
Be the change you want to see in the world!
Per te gjithe shkon nje pershendetje nga Maticani.....
Jeta jep dhe merr
lumes ti me gjygyma e mdhej une po mytna hahahahahahahah
hahahahahahahahahahahahahhahaha jo bac sonte jam rras pallaqinka spo muj edhe qaja me pi hahahahahahah neser si te don te kputi hahahahahaha neser mos ve gjygyma mo po ven kova hahahahahahahaha
ps: hala pa ja nis me pi je ba piteeeeeeeee je mpi keq ahaahahahaha
ps1: pershendetje Maticanit e prishtines![]()
ahhahahahahahahahaahahaah oo pom dhimesh se duhesh me ndrru ujin ka 2-3 her hahahahahahhaha
jo sonte e ki renin ti me qit per qata spo pin se neser kur te qes un ki mu qkyy tu pi hahahahhahahaahahahah
jo ni kov po ni kazan me qaj kom me ta qit hahahahahhahahahahaha
jo mer un me 2-3 qaja nuk mpinaa pa i pi nja 10-15 sa tbona rrot ahahahahahahha
hahahahahahahahhaha ja bac ti je trullu krejt sonte nasha paske pi edhe pak ma heret po me limon tash u pine u bane dras krejt hahahahahahahhahah
o neser mos te ardht rendi se ki me qit qaja per krejt fsh hahahahahahahahhahahaha
hahahhahahhaaaahahahahaa ja mer qfar ma heret veq nja 6 i pita haahahahahahahaha
ja ti um myte se po mi qet pa sheqer hahahaaaahaahahahaha
po po un sonte kerkon se kom thirr e as neser ska me ardh kerkush ahahhahahaahahahah nese don met qit veq ty po se 1 gjygym sna del more per krejt hahaahahahaahahahah
hahahahahahahahahahahahahahah ja ja neser krejt farefisin kam me thirr si DUDA hahahahahahahahahaahaha ki me qit qaja ki mu knaq 10 kg ki me ra hahahahahahah
edhe boll pijtem sonte se dona mu psh...rr naten sa kemi pi hahahahahahahahahahahhaha
Krijoni Kontakt