Postuar mė parė nga Earta Roi t'pershendes Niashtu Earta. Kalo mire ne F SH
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Edhe une jam nga Kosova pershendetje per te gjith.
Postuar mė parė nga flutura3105 Roi mu edhe per ato mbeturinat me ka marre malli .... PO mbeturina mbeturina por tonat jan o Flutur. Flutur Flutur Vash e bukur Bora e bardhe Malli na ka marr..... Eh po valla Kosova Kosova.
Postuar mė parė nga hulumtuesi09 Edhe une jam nga Kosova pershendetje per te gjith. OO MIre se erdhe ne Sofren Kosovare O Hulumtues, Por ketu mos tento me hulumtu shume hahahahaha..
Postuar mė parė nga Ervisa pershendetje per sofren kosovare Mire se erdhe Ervisa.. Ju jeni nga??
Postuar mė parė nga Roi OO MIre se erdhe ne Sofren Kosovare O Hulumtues, Por ketu mos tento me hulumtu shume hahahahaha.. Nuk e besoj sepse ne kosovaret mesvete jemi shum te zbuluar, une kam ardhur te hulumtoj jasht kufive, hahahaha
Postuar mė parė nga hulumtuesi09 Nuk e besoj sepse ne kosovaret mesvete jemi shum te zbuluar, une kam ardhur te hulumtoj jasht kufive, hahahaha Ah do te ndihmoj me knaqesi hahahahah
Postuar mė parė nga Roi Vessa Mire se erdhe , Mergimtare si une i shkreti... Si do qe te jet mire shkrofsh ne ket tem.. Thnxx RoI.. MergiMtare vallah.. ishalla jo tan jeten amo Klmsh
ju dua Kosova
if love is the answer, could you rephrase the question?
Postuar mė parė nga Roi Mire se erdhe Ervisa.. Ju jeni nga?? flm Roi nga jugu i Shqiperise
Lost time is never found again. -Benjamin Franklin-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt