xhamia ke fillu me u anku ???
Mir te kam sot???
Omelsine si te kom ty mire ?????...po ētu desh plazhi sot kur e dini qe e keni kohen e keqe
Oooooooooo katunar nga je sot mor ..apo ke ndrru turnin ne kafiq me xhamin ,se si shum po ankohet ky![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
hahahah jo mi katunare edhe sot xhamia eshte se isha ne "qytet" une deri tani hahahah
po kujt i behet vone mi qe ankohet xhamia hahaha le te plasi nepun ashtu ka qef ai
nga nje kafe per ty linda e bonbonen prej shpie (: hahahah
bonbona pershendetje edhe ty mi katunare
xhamia ku je o president i ardhshem e kafiqave te kosoves hahaha
ps: kurseni postimet se i erdhi fundi temes gati hahahah
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
hahahahah nese na lejojn te hapim teme te re se po shahen qe po e bejm keshtu te tipit humor hahah
mir jam mi katunare mir po ti si ke qen sot mire? po schatzin si e ke mire? knej koha eshte me diell po nuk nxen aspak hahaha
te pas be mire kafeja e prej kafiqit ska aty duhesh me pagu me mire prej shpije hahahah![]()
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
hahahahahahahahahhahahahaha hahahaahhahaha
eehh e mer vesh sepse jan duke me shti mi vra keta hahahahahahahahahahhahaha
mir gjan mir se ka ardh qokollada hahahahahahhaaha
o katunari e ka thy kryt hahahahahhahahaa
hahahaahahahhahahahahahaha
po te dhimbset mehmeti e un jo eee![]()
hahahhahahahahahahahha paska dal katunari nqytet hahahahahahaahahahaahaahaahhahahahaha
ec more se ma fike kafen oo katunar mos jep kafe pa pare hahahahahahhahahahahahahahahhahahahah
hahhahahahahahhaahaha ooo veq mledhja vetes ti mledhja hahahahhahahaahaha
se me krejt double g kom met prit hahahahahhahahahahahhahaa
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Krijoni Kontakt