Postuar mė parė nga xhamia ooo katunar po ku oshte Opoja more ....ne rrot te somes hahahahaahhahaha as ne hart nuk shifet e le mo kshtu hahahahahhahahahahahah I am the boss : D Opoje ska ne hart ka Dragash vetem ti je boss i patligjonave po mos na shurdho hahahahahaha
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Postuar mė parė nga MmEeTtIi Opoje ska ne hart ka Dragash vetem ti je boss i patligjonave po mos na shurdho hahahahahaha oo katunar o katunar ti vet po kallxon qe as ne hart nuk egziston hahhahahahahahahahahahahahahahhahah e sa per boss ma mir i dikujna se si ti i askuj hahahhahahaha
Postuar mė parė nga xhamia oo katunar o katunar ti vet po kallxon qe as ne hart nuk egziston hahhahahahahahahahahahahahahahhahah e sa per boss ma mir i dikujna se si ti i askuj hahahhahahaha o i hupt je pasha qorapat e manekenes po Opoja nuk shkrun hiq ne hart pa hajgare vetem se eksiston u ba si Coca Cola opoja kohet e fundit krjet e njofin jo edhe boss i Ziegeve me kan mir a ? hahaahhaha
Postuar mė parė nga MmEeTtIi o i hupt je pasha qorapat e manekenes po Opoja nuk shkrun hiq ne hart pa hajgare vetem se eksiston u ba si Coca Cola opoja kohet e fundit krjet e njofin jo edhe boss i Ziegeve me kan mir a ? hahaahhaha ooo e di qe permenet opoja dikun po ku oshte sdii more hahahahahhahahahahha oo na rroffsh sa malet oo katunar hahhahaahhahahahhahhahhahaha
Postuar mė parė nga xhamia ooo e di qe permenet opoja dikun po ku oshte sdii more hahahahahhahahahahha oo na rroffsh sa malet oo katunar hahhahaahhahahahhahhahhahaha ajt ajt se shpejt ki me msu kur tju okupojm hahahahahahahahahahahhahahahahahaha o rrofsh sa musteqet e skenderbeut ti mu hoooo hahahahah
Postuar mė parė nga MmEeTtIi ajt ajt se shpejt ki me msu kur tju okupojm hahahahahahahahahahahhahahahahahaha o rrofsh sa musteqet e skenderbeut ti mu hoooo hahahahah hahahhaahhahahahhahhahahahahahhahahha ku more na okuponi kur sjeni as ne hart a?? hahhahahahahhaha leje skenderbeun rahat qyy
Postuar mė parė nga xhamia hahahhaahhahahahhahhahahahahahhahahha ku more na okuponi kur sjeni as ne hart a?? hahhahahahahhaha leje skenderbeun rahat qyy qashtu nuk shkrujm na se sdona mja u ba me shej hahahahaha ki me ni kur te bana presidenti i opojes une hahahahahahaha
Postuar mė parė nga MmEeTtIi qashtu nuk shkrujm na se sdona mja u ba me shej hahahahaha ki me ni kur te bana presidenti i opojes une hahahahahahaha ooo qysh more me lan shej kur skini sen ndore ju mos ta nin se krejt jaranat qa i kom ne opoj kom mi shti met votu hahahahahhahahahahahahha
hahahahahhahahahahahahha veq tani dije se ju okopoj krjetve hahahahahah
Postuar mė parė nga MmEeTtIi hahahahahhahahahahahahha veq tani dije se ju okopoj krjetve hahahahahah qyre shqiptarin un i nimoj me shokt e mi per mu bo kryetar e ky meniren e sulmoj ncnc , a veq per pushtet ishmi kon breeeee hahaaahahahah
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt