ku ka ma mir ..
GJAKOVAR
JAKOWAR"S
tung - vushtrria
Mendja eshte si parashuta punon vetem kur eshte e hapur
Tung Shqipe nga Kosova..
O per hater te midjas dy qaja e per Birra nje 12 tani hahahahahhaha
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Hahaha ja se une mi than thote qe ky pom ban hajgare hahah.Flm se gati me kaloj qe u lute ti haha
xhamia, qetu folmi per qajat se qetu jemi si guri rand ne vend te vet sna lun kush, e ne tema tjera na rrehin e sna lojn me kajt hahahaha
ēajat i pi si burrat me ni gjygym pa e perzi me uj, me pak sheqer e pa limon hahahah![]()
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
hahahahahahah po skam pa kosovar qe tutet o burrrrr po sdeshta mu ba si disa tjer qe slajn tem pa felliq me postime palidhje shkrujn ka 20 her e asgjo sthojn thash ma mire po dalmi qetu sna nguc kush se kallashin ner karrik e kam hahaahhahahaaha
e djal mos em thuj tuc se me ofendove hahahahahahahahha
hahahhahahahahahhahha
ec more kap shkruj ku te dush se um ki mas shpine mue hahahahahahah un jo me kallash po me tenk juv hi nshpi ....se din ata kta hahahahhhahaha
ae din ni for : oshte ni pejan edhe ni gjakovar , tu nejt edhe ja nisi me fol kush i ka burrat mat mir edhe mat fort . Ja nis gjakovari thot ju pejant i keni burrat tmir e te fort , ja kthen ky pejani , ju keni burr mbi burra ( se gjakovart jan gay) hahahahhahahhahahahahahhahahahahahahahahhahhhah
edhe ti kukshe tic mi tuca hahahahhahahahahhahaa
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahha lej more gjakovart rahat se boll tmir jan
une tuc mi tuc a ? hahahahahahahahahha o burr une te kallxova arsyjen po bana tash ma serioz skeshi si ti ka 5 rreshta hahahahahahahahhaha
ti me tenk a ? o ti nashta vjen me pushk te gazit a asi per fmi me uj brenda se sen ski hiq ahahahahahhahaahahah
Krijoni Kontakt