me ne fund u gjeta,hahaha edhe un jam nga prizreni ju pershendes te gjithve kado qe jan shqiptar pa dallim ,Respekt.
me ne fund u gjeta,hahaha edhe un jam nga prizreni ju pershendes te gjithve kado qe jan shqiptar pa dallim ,Respekt.
quni more kosovare folni dicka qka jeni ra ne gjum qe 2 muj pa shkru postime :P haha
Pershendetje te tanve qeknej![]()
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Tung te gjitheve ..
Ferizaj te pershendes....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga YlliRiaN : 12-05-2009 mė 12:26
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Pershendetje per te tere oreeeeeee
Pershendetje; Me plot deshir do te doja te ju pershendes t egjithve ne pergjethsi e sidomos keta shqiptaret nga Kosova dhe i u kisha lutur qe mos ti thoni vetit kosovar?!!! se termin kosovar nai kan vu serbet dhe kur te ju pyt dikush apo ti tregoni dikujt thuani se jemi shqiptar nga kosova apo albane du kososovo e jo kos-ovar.
Ndoshta sme keqkuptoni se edhe uen jam shqiptar nga krahina e shqipris kosova,pra me mir e me bukur e me kendeshem esht ta njohim vetn sepse duek e mbrojt historin e mbrojm veten,duek e mbrojt realitetin e deshmojm Historin ton te pa shkruar dhe nder me te pergjakshemt por me te ndershemt dhe em te sinqertat tek gjdo kultur dhe popull ne bot.
Me vjen mir se jeni kaq shum shqiptar nga kosova ne ket forum edhe pse un kam qen dhe jam i dyhsimt se vet shqiptaret po e bajn veten jo shqiptar ,E para ngjesim emra te kot e dyta s mbrojm ndegjegjjen ton si qytetar,fshatar shqiptar po si simpatizus te idhujve apo fansav politik muzik e dreq e bir..e harrojm emrat me te bukur dhe me te mir shqiptar qe kemi .
Ky forum as me s me ka pelqy edhe pse rrall hy sa per sy e faqe?!
Arsyja e par pse sme ka pelqy esht se nuk moderohet ne menyr te thjesht dhe te pa kushtzume per temat qe jan anti shqiptare vllavrase.
E dyta esht se Nuk ka asnje iniciativ per organizimin e ndoje ideje per bashkimin e shqiptarve drejt te nesermes,ne si popull brutalish me duhet ta pranoj se jemi te traumatizuar nga Politikant fatkeq qe na kan ra hise me jau pa sherrin dhe te mos jemi pjes e nej shoqerije te ndershme plot vler nder dhe shembuj per te tjer po te jemi kryp ne sy,per shkak te politikave dhe rrymave anti shqiptare keto dueht ti vum bast dhe ti largom nag shoqerija jon shqiptare dhe te fillojm nje angazhim te perbahsket me gjo shqiptar dhe ta perkrahim gjdo nejri ne gjdo iniciativ apo ide t emir qe qon drejt bahskimit te shqiptarve me nej levizje me nje parti me dhe me mijra shoqata drejt forcimit te imunitetit si Komb sepse na pa komb skemi as shtet kjo edhe po shihet.
Me falni nese e kam tepru,por deshira ime esht te ju shoh te bashkuar drejt nje Kombi drejt nej Shteti shqiprij-natyrale.
Nje shembull;pse njrezit me shkoll qe jan ne politik bejn me pak?per popull se njerzit e thjesht jasht politike.
Un jam nga Lypjani per ndryshe koshji ne katund te arat i kam ferizajlit dhe gilanlit.
Kosova ėshtė Zemra e Shqipėrisė !
Isha duke qėndru pranė njė ndėrtese aty nė qendėr tė Prishtinės. E pashė njanin ftyrėn si turk.Pershendetje; Me plot deshir do te doja te ju pershendes t egjithve ne pergjethsi e sidomos keta shqiptaret nga Kosova dhe i u kisha lutur qe mos ti thoni vetit kosovar?!!! se termin kosovar nai kan vu serbet dhe kur te ju pyt dikush apo ti tregoni dikujt thuani se jemi shqiptar nga kosova apo albane du kososovo e jo kos-ovar.
Pi afrohna po hi bisedė, folke me nifar dialekti tė kalbėt, taman qysh folin turqit. Edhe krejt ēka folke, ēdo dytėn herė e pėrmenke "kosovar" "ne kosovarėt", se me kėtė term kėto pakicat mundohen me na u kap pėr kėpucve.
Krijoni Kontakt