Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5

Protesto, Kosova rrezikon!

Tė dashur bashėkatdhetarė me banim nė vendet e ulėta!

Kohėt e fundit po tregojnė se Serbia jo vetėm qė nuk i ka flakur thikat e kasapit, por po pėrpiqet t'i pėrdorė ato pėrpara syve tanė.

E pėrkrahur prej shtetev jodemokratike, si Rusia dhe Kina,
    Serbia kėrkon qė nėpėrmjet planit gjashtėpikėsh tė paturpshėm tė hartuar prej Kinės, tė krijojė njė shtet paralel nė Kosovė.

Por Serbia nuk ėshtė vetėm njė shkollė kasapėsh, por edhe njė shkollė teatrale
    mashtruese. Ajo, duke pėrdorur tė gjitha mjetet propagandistike si dhe shpifjeve historike dhe kulturore( ku gjasmė Kosovarėt janė njė bandė ekstremistėsh myslimanė) po i hedh hi syve tė Europianėve.

Pėr kėtė, mendoj se duhemi tė ngrihemi nė protesta paqėsore, tė derdhemi nė rrugėt e Hagės apo Brukselit, tė ngrijmė zėrin ndaj planit aneksues Serb, i cili kėrmon era barut dhe luftėrash tė reja nė Ballkan.

Lufta propagandistike ėshtė shpesh mė e rėndėsishme sesa lufta trup me trup.

Kosova ėshtė problem Evropian.
    Pėr kėtė le tė ngrihemi e le tė ulėrijmė nė veshin e Evropianėve,
    pėrpara se tė shungėllojnė bombat mbi ēatitė e shtėpive tona.

Rezart Palluqi
    Revolucioni ėshtė pėr bishat, evolucioni pėr njerėzit!©

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anėtarėsuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933
    Kosova eshte nje shtet i pavarur tashme,rezikon vetem nje pjese e vogel e saj mitrovica,qe se ka nen kontroll,e ktu me duket shum e veshtire rugdalja.
    Kur ta kuptoni demin e atyre gjamive te zbrazura me duket se do jet teper vone.
    Flet per lufte propagantistike,ike shif kosova mbas 9 vjetesh ne Yutube
    Jan du serish vidjo nga 8 vidjo secila,si shpata mbi koken tone eshte.

kujtimi Maska e KUJTIM CAMI
    Anėtarėsuar
    24-10-2008
    Vendndodhja
    prrenjas
    Postime
    463
    Citim Postuar mė parė nga altint71 Lexo Postimin
    Kosova eshte nje shtet i pavarur tashme,rezikon vetem nje pjese e vogel e saj mitrovica,qe se ka nen kontroll,e ktu me duket shum e veshtire rugdalja.
    Kur ta kuptoni demin e atyre gjamive te zbrazura me duket se do jet teper vone.
    Flet per lufte propagantistike,ike shif kosova mbas 9 vjetesh ne Yutube
    Jan du serish vidjo nga 8 vidjo secila,si shpata mbi koken tone eshte.
    Pershendetje Altin!

Nuk jam dakort me ju. Ju thoni qe:-" po rrezikon nje pjese e vogel "!!!!!!?????
    Or zoteri po eshte vendi i im e me dhimset edhe 1mm. Une nuk jam nga Kosova e as nga veriu i Shqiperise po c`rendesi ka,JAM SHQIPTAR dhe me dhimset Shqiperia me dhimset vellai im ne Mitrovice njesoj si ai ne Shkoder, Tirane, Sarande, Filat,Durres,Pristine,Shkup e Elbasan. Kush ka gjak Shqiptar sot eshte dita ta tregoje. Une do te thosha:"SHQIPERIA NE RREZIK"!!
    Jo vetem shqiptaret ne Europe por dhe ne ketu ne Shqiperi duhet ti tregojme botes qe jemi ne ata qe po vuajme nga gabimet e saj e jo endacaket serbe pa atdhe. Ishim ne ketu kur Zoti e krijoi e jo ata.Ata ishin ne jug te rrusise e atje te vene e te bejne c`te kene qef ne nuk ju nderhyme.

ThE KinG Maska e Imperator
    Anėtarėsuar
    23-04-2007
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    448
    Edhe sikur 1 meter toke te rrezikohet, i bie te rrezikohet integriteti i nje shteti. Nuk ka rendesi rrezikohet nje pjese e madhe apo e vogel, kjo eshte njesoj. Tirana dhe Prishtina zyrtare nuk duhet ta lejojne nje gje te tille dhe duhet te perdorin te gjitha mjetet demokratike e diplomatike ne bashkerendim me njera-tjetren per ti dhene nje zgjidhje ketij problemi madhor qe po i kanoset Shqiptareve ne kete moment.
    Albanian Perandory

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Si duke ne castet perfundimtare deshtoi poltika Kosovare e cila nuk u tregua shum aktive ne OKB
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

Tema tė Ngjashme

1. Dardani apo Kosovė
    Nga Statovci nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:31
  2. Kombin shqiptar 7 milionėsh nė Ballkan e kanė mbuluar retė e zeza
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  3. Kosova: unjust politics
    Nga bqato nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-10-2006, 08:07
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52
  5. ICG: - UNMIK-u ka lejuar ndarjen e Kosovės
    Nga kosovar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 10-06-2002, 06:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •