Nafta vertitet rreth 1300 (te vjetra) qe i bie mbi 1 euro .
Nafta vertitet rreth 1300 (te vjetra) qe i bie mbi 1 euro .
E mbajta greven se ate dite e kisha serbatorin e makines plot.
Life's too short to remove USB safely.
flm per infot
e tmerrshme me 300 mije leke rroge si perballohet ky cmim
JO SEKS PARA MARTESE
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
Qeka lire fare andej, se ne NY esht rreth 2.25-2.30. Prandaj e mora aferisht 2.
Megjithate ne Amerike ka qene gjithmone me lire se ne Europe cmimi. Nuk mund ta krahasojme me cmimet ketu ne Amerike po me ato te Europes. Dhe mesa po thon keta jane aty aty.
Po puna eshte se rrogat nuk jane europiane.
Që të mos keqkuptohemi.
Unë e kisha fjalën për Benzinën.
Nafta është pak më e shtrenjtë këtu. Dje (3-12-2008) ishte 2.24 USD për Gallon, që i bje diku rreth 550 ose 600 Lekë të vjetra për Litër
Por dhe unë pajtohem me ty, karburantet në Europë janë më të shtrenjta. Por avantazhi jonë do të ishte (nuk mund të them është) se ne prodhojmë rreth 35 - 40% të këtij karburanti në vend gjë që do ta zbuste çmimin shumë. Por nuk e di si funksionon kjo puna e Karburanteve të prodhuara në vend.
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
Me sa di une karburanti i prodhuar ne vend eshte jashte cdo standardi dhe ta shkatarron makinen. Keshtu sikur kam lexuar kur u be para ca kohesh nje test per karburantet ne Shqiperi. Biles edhe ato te huajat qe vinin ishin nen standardet e lejuara ne Europe, po prap me mir se ajo shqiptarja.
Sa e musha dje makinen, kishte ra akoma. $2.13/gallon per 87. U pergjysmu cmimi brenda dy muajve.
Krijoni Kontakt