Postuar më parë nga xhamia hehe Jo nuk di te them as shkakun perse jam keshtu filloj te besoj se dashnia me duket hhhaahaha mir ban se dashnija duhet
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar më parë nga bombona mir ban se dashnija duhet Po kujt tja fali se ??? Ende skam gjetur personin ideal per kete
Postuar më parë nga xhamia Po kujt tja fali se ??? Ende skam gjetur personin ideal per kete xhamia po te jap nje keshill,mos prit te gjesh idealin se ke me ngel beqar p.s nese do nje gje te meqme shiko firmen time posht
Postuar më parë nga bombona xhamia po te jap nje keshill,mos prit te gjesh idealin se ke me ngel beqar p.s nese do nje gje te meqme shiko firmen time posht Kete e kam mese te qarte por njeriun qe i perafrohet ideales , por edhe asaj vajze qe mi merr syt dhe me duket ideale .
Postuar më parë nga xhamia Kete e kam mese te qarte por njeriun qe i perafrohet ideales , por edhe asaj vajze qe mi merr syt dhe me duket ideale . po ti mos u deshpero se je i ri akoma,pret puna
Postuar më parë nga bombona po ti mos u deshpero se je i ri akoma,pret puna Kur mbushet kupa , mjafton nje pik me shum per te rrezuar gjithen
Postuar më parë nga xhamia Kur mbushet kupa , mjafton nje pik me shum per te rrezuar gjithen sa pesimist ti mor djal pupupuppup
Postuar më parë nga bombona sa pesimist ti mor djal pupupuppup Boll optimist deri tani edhe rezultati i njejte , qfare thua te beje
Postuar më parë nga xhamia Boll optimist deri tani edhe rezultati i njejte , qfare thua te beje shko mbytu ahhahahahahahhahhahahha qa me te than un ,merre mar situaten ne dor e dil e kerkoje nje,mos rri vend numro
Postuar më parë nga bombona shko mbytu ahhahahahahahhahhahahha qa me te than un ,merre mar situaten ne dor e dil e kerkoje nje,mos rri vend numro Po qfare dua , shiten mendje mdhaja , qfare me duan , nuk pelqej une , keshtu opcioni yte me i miri
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt