Postuar më parë nga xhamia Kjo lule per bombonen dhe e puth fort faliminderit shume,kjo tregon se paska gjentila dhe gjilani
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar më parë nga bombona faliminderit shume,kjo tregon se paska gjentila dhe gjilani uuu tani more vesh eee
Postuar më parë nga bombona kavalire dhe un jam perkulur me nje mirsjellje dhe po ju zgjas doren. me nje buzeqeshje ne fytyr O zot kjo dore e bukur ashtu si nje dore engjulli ku vesa e mengjesit nuk mund te ze vend... MPUQ........... Kam nderin zonjush...
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Postuar më parë nga xhamia uuu tani more vesh eee eeee po pra mo xhamia po shihe sa gjentil eshte ky tjetri po me fiton zemren hahah
Postuar më parë nga bombona eeee po pra mo xhamia po shihe sa gjentil eshte ky tjetri po me fiton zemren hahah hahahahahahha ihh shkodrane vetem fjalet nuk qojne pesh te une por veprat
Postuar më parë nga Roi O zot kjo dore e bukur ashtu si nje dore engjulli ku vesa e mengjesit nuk mund te ze vend... MPUQ........... Kam nderin zonjush... gjithashtu kam nderin ...
Postuar më parë nga xhamia hahahahahahha ihh shkodrane vetem fjalet nuk qojne pesh te une por veprat edhe me vepra mor a se sheh se eshte ba me u nis per shkoder roi a??
Postuar më parë nga bombona gjithashtu kam nderin ... Une afrohem me nje dor ne bel dhe ju kerkoj zonjush te bejme nje sheti ne kopshtin e pallatit..
Postuar më parë nga bombona edhe me vepra mor a se sheh se eshte ba me u nis per shkoder roi a?? Po mer nese vjen ja dergoj nje puthje per ty , por te kam treguar kur vi une dhe ajo eshte fjal e thene dhe do realizohet me kismet
Postuar më parë nga Roi Une afrohem me nje dor ne bel dhe ju kerkoj zonjush te bejme nje sheti ne kopshtin e pallatit.. dhe un me mirsjedhje pranoj dhe te dy dalim te sodisim natyren
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt