adaes a mendon se kush ka me te marr ty per gru
qohesh ne 10 te drekes
ke me ja myll deren dikuj thojm na shkodranet![]()
adaes a mendon se kush ka me te marr ty per gru
qohesh ne 10 te drekes
ke me ja myll deren dikuj thojm na shkodranet![]()
JO SEKS PARA MARTESE
hahah adaes un kur e tham kurr -eshte njashtu e se let topi.po e thash se nuk du me shku kurr si ''ajo lulja qe tha puroja''se ndoshta ma ban zoti rrisk me shku un shkoj po me ndertu nje jet per se mbari.
alda me ate kangen tane kam fillu me ba prove dhe kam shkarku tan ata kange nga bearshar tu u pergatit se dona me e shndrit at vend.po mos te fillojme me ra shum ne sy kam hall e po harrojne se per ke kan ardh tan ata njerez se po sulen tan te ne tu na hell lek hahahhah
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
naqe qa ke nevoj se te rraporton naqja jote ty
ne shkoder nuk kena lajme shume te mira se dje nga vetima eshte mbyt nje burre nga bardhajt .
e sa per ndarjen tende me melanisten po me vjen keq se ishit qift simpatik po qa me ba keshtu e ka jeta ,dikush dahet ,dikush pajtohet ,dikush vdes.....i ka jeta keto
halli jem thuj se shkova kot te aksi e bleva nje fustan 15000lek kres kot.
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Nuk eshte gje e keqe te perfaqesohesh nga Sala, kur krenaria e qytetit te Shkodres, pra Jozefina Topalli eshte numri dy edhe si ndahet koma komes patriotit tem
Shkodranet jan te mire, ama mos e teproni me dal para Tropoje tani ehh? ju kom miq e shok ama mjaft do te thot mjaft![]()
persh Goldian patrioti, si te kom? si ke kalu gjat gjith ksaj kohe.
ca ka ne ket sofer mer vec djepave te kulturave, sportit, e humorave....a ka naj gote raki apo vec djepa keni![]()
Mramja mire tanve.
goldian mos me thuj qe je nda me milanisten se vajze ma te mire nuk gjen kundAsht goce flori
Persh per tan shkodranet e vizitores e ksaj sofre.
bomboma ca metem pa e hanger nje dasem mi![]()
м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.
Krijoni Kontakt