o alda a ke marr vesht se jam nana e goldit a?
meqe thu ti se kombinon me melanisten(meqe e sheh me sy shkodraneje)po te besoj dhe po ju jap dhe un bekimin ahhahaha per hajr melaniste dhe goldian.ishalla na mbledhni shpejt ne kafe te mdhaja hahaha
o alda a ke marr vesht se jam nana e goldit a?
meqe thu ti se kombinon me melanisten(meqe e sheh me sy shkodraneje)po te besoj dhe po ju jap dhe un bekimin ahhahaha per hajr melaniste dhe goldian.ishalla na mbledhni shpejt ne kafe te mdhaja hahaha
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
mshani mshani ska gja se ta po ju padis te jozefina te tanve
JO SEKS PARA MARTESE
bombona pse sje ne shkolle ti vajze tash
JO SEKS PARA MARTESE
kena pushim se jane pashket e ortodoksve
javen qe shkoi ishte pushim edhe sot e kenipushim
lum si ju
a dole kund me amoren sot
JO SEKS PARA MARTESE
Oppppppppaaaaaaaaa...paskena dasem...DONA FTESA!!!!!
Ca keni ba ma njerz,si mja keni kalu,ca that jeta,ca pa bahet anej ka Shkodra...hajd tesh na thoni naj gja se jena merzit njifije na knej ka Turqia...Na mungojn thashethemet...
Lum si ti maj Bonbona...pa na knej harrojm ca date jan kta Pashket...ngaqe festohen shum knej pranaj...
Really Dude... Get A Life!!!
kena lind per qejf na kena lind per qejf......(sa me pelqen aja kenga)
goldi nuk kam amore dhe kam ndejt ne shpi se jam vajz e mir,je deshmitar se kam qene gjith paraditen ne forum hahahah
adaes dasma eshte lan per ne ver kur te vin goldi nga jasht hahahahaha
sa per pashket mos u merzit se kur keni bajram bani tan ata dit pushim ju po hajt
Pa normal per ne ver,se tesh nuk mundena me ardh...GJTHS...Po na i paguvi kush lekt e biletes te avionit edhe vijm na,se jena tha per njifije dasem...hehehehe...
Maj un nuk thash se sbajm pushim,pa harrojme qe ekzistojn si feste... se na pushim kena perdit...shkojm deri ne kampus,e ne vend qe te kthehena majtas per me hi ne fakultet,ia fusim drejt per te kafja...na pashk bajram,vit te ri kena perdit![]()
Really Dude... Get A Life!!!
Krijoni Kontakt