Mramja juj, si ju kam?
A ja kalut mire sot?
goldian mos u merzit per Vll se si dihet, fitojne heren tj. Edhe une thashe ishalla po fitojne dhe do ishte ken mire se Tr doli barazim, po ca me ba
goldian se kam ba pak mungesa ktu po kam vu re qe ke fillu tu ma ngacmu pak milanistenDo met hi une ndermjetese apo i keni rregullu punet vete ju
Mos me thuj qe i ke mesu ti shkodrancen asaj se kishte fillu me e kap mire.
Ju persh te tanve, jeni te mrekullushem.
м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.
alda ,goldiani na eshte rremby me duket se rrall e per mall jena tu e pa ne sofer .ishalla po na e prezanton ate qe ja ka marr mendjen ne forum dhe ne si te shpise ti japim pelqimin hahhahahaha
goldi a te pelqeu kafja,e fort pak po te ban mir kur je me nerva.
un nuk kam pas gjana te bukura keto dit mor goldi po ti qa po na thu se thashethemet per ty kan fillu me u shfaq,prandaj thuja naqes hallin tand se ban vaki e te ban derman.lol
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Mrama sofra, si ju kam?
-Alda- pucccc hon, si ma ke kaluar?
bombona mos e ki merak se do e mbaj mire goldianin... sikur ta kishit ju shkodranet![]()
Ps. Do Zoti nuk i prish pune me ndonje me verte goldianit se me ngeli ne dere pastaj hahahahahaha.
Ju uroj gjithe te mirat.
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
goldin nuk ke shanse me e majt si shkodranet,po ishalla i afritesh kund thuj-lol
Ps.tesh ti vajz mas luj me goldin thuje maj troq a e den apo jo?se nuk te ngel ne der se asht alamet qunit ai.
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Qyqja ku asht zhduk goldian moj bombona? A ta cojme te njerez te humbur
Sa per milanisten kam besim qe e man goldian taman si me ken shkodrane, ca qifti dalin mas me tu besu
bombona kur te duket goldian ktej ma lesho nje za.
Hajt naten per sonte.
Ju persh tanve qe shkruni ne kte sofer.
м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.
mrama juj. si je moj ta marrsha??
Drague ku je pashe Zoten se na ke tha syte. A don me ta gjet naj nuse shkodranepo deshte mar se me zor nuk te ban kush
Mire se t'na vish dhe here tjera, per ty dera eshte e hapur mar ta marrsha.
Ciao.
Tlumt goja mar mik,
se taman shkodra asht ven tipik.
Ndac per qefe e per trimni,
shoqin nuk ja gjen ntan shqipni.
Me dor nzemer zoti e ka krijua,
qe ner tan tjert mu u dallua.
Edhe pse koha e ka keqtrajtu,
ai prap vazhdon me na kujtu,
se asht mi tan e ashtu ka me vazhdu.
Rrofsh e kjofsh pra shkoder nan,
se biri jot smunet me t'than,
me tu shpreh e me tvelrsua,
per ato tmira qe mke llan ti mua.
Fali armiqte e tu por asnjehere mos harro emrat e tyre.
Krijoni Kontakt