Per mendimin tim me te mire do te ta kishe te ta krijoje vete nje pc,dmth te ti vesh ato pjese te cilat ti mendon qe i duhen.Se me vone do te dalin pjese me te mira dhe do te kesh mundesi te ti besh upgade,nuk e di si eshte ne shqiperi po ketej ne Rumani kur mora pc time une e konfigurova vete.Dhe te gjitha pjeset qe i mora i morra me garanci (garancia leviste sipas pjeses qe kisha ,cdo pjese kishin kohen e vete te garancise),disa shoke te mi qe morren dhe ato pc,i morren si sistem.Dmth i gati i konfiguruar.Nese dicka mund te mos te ti bente atyre..ose psh do duanin te vinin nje HDD tjeter ne HardWare e tyre,nuk mund te ta benin dot vete dhe duhet te shkonin ne dyqanin ku e kishin marr qe ta bente ai..ose e njejta gje per upgrade.Nuk mund te ti shtosh asnje gje vete,duhet te ikish prap tek ai ku e bleve,perndryshe te iku garancia...Kurse une e kisha me mire qe e mora me pjese.Dhe e konfigurova vete..se mund te ta hapja HardWare tim dhe mund te beja c'fare te duaja.Eshte shume e bezdisshme te te beje pc nje problem te vogel dhe qe ti mund te ta rregullosh vet duke e hap hardwarin.. te ta cosh ne dyqanin ku e ke blere..sidomos po te jete dyqani larg nga ku rri ti.
Nje arsye tjeter qe eshte me e mir te ta konfigurosh vete pc eshte ajo sepse ato pc qe i blen ne dyqan, qe jane te konfiguruara zakonisht kane 2 gjera te mira dhe nje e kane koti..do te shtysh ca kohe me ate dhe do te duhet te ta nderrosh/blesh te re dhe kjo nuk besoj se do te te leverdiste ty.Deri tani pc ime eshte mire fare ne krahasim me ato pc e atyre shokeve qe e kane marr te konfiguruar nga dyqani....
Shpresoj te te kem dhene nje fare ideje
Ricky
Krijoni Kontakt