Close
Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 120
    Ricky Maska e EnRiQu3
    Anëtarësuar
    02-11-2004
    Vendndodhja
    Rumani
    Postime
    81
    Per mendimin tim me te mire do te ta kishe te ta krijoje vete nje pc,dmth te ti vesh ato pjese te cilat ti mendon qe i duhen.Se me vone do te dalin pjese me te mira dhe do te kesh mundesi te ti besh upgade,nuk e di si eshte ne shqiperi po ketej ne Rumani kur mora pc time une e konfigurova vete.Dhe te gjitha pjeset qe i mora i morra me garanci (garancia leviste sipas pjeses qe kisha ,cdo pjese kishin kohen e vete te garancise),disa shoke te mi qe morren dhe ato pc,i morren si sistem.Dmth i gati i konfiguruar.Nese dicka mund te mos te ti bente atyre..ose psh do duanin te vinin nje HDD tjeter ne HardWare e tyre,nuk mund te ta benin dot vete dhe duhet te shkonin ne dyqanin ku e kishin marr qe ta bente ai..ose e njejta gje per upgrade.Nuk mund te ti shtosh asnje gje vete,duhet te ikish prap tek ai ku e bleve,perndryshe te iku garancia...Kurse une e kisha me mire qe e mora me pjese.Dhe e konfigurova vete..se mund te ta hapja HardWare tim dhe mund te beja c'fare te duaja.Eshte shume e bezdisshme te te beje pc nje problem te vogel dhe qe ti mund te ta rregullosh vet duke e hap hardwarin.. te ta cosh ne dyqanin ku e ke blere..sidomos po te jete dyqani larg nga ku rri ti.
    Nje arsye tjeter qe eshte me e mir te ta konfigurosh vete pc eshte ajo sepse ato pc qe i blen ne dyqan, qe jane te konfiguruara zakonisht kane 2 gjera te mira dhe nje e kane koti..do te shtysh ca kohe me ate dhe do te duhet te ta nderrosh/blesh te re dhe kjo nuk besoj se do te te leverdiste ty.Deri tani pc ime eshte mire fare ne krahasim me ato pc e atyre shokeve qe e kane marr te konfiguruar nga dyqani....
    Shpresoj te te kem dhene nje fare ideje

Ricky
    Faqet personale mund ti vendosësh vetëm në profilin tuaj dhe jo në firmë. Stafi i Forumit!

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641

Si mund te ndërtoj vetë një kompjuter

Nese dua te formoj ndonje kompjuter me pjese si mund ta bej kete dmth nese ndonjeri di nga fillohet dhe mbarohet formimi i nje kompjuteri nga pjeset . Ju lutem nese ndonjeri ka guide ose dhe me pamje do me ndihmoj shume

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    che _guevara

deshiron video apo pdf.

nese deshiron video ja e kame bere nje upload eshte nga ciscosystems majfte e mire.

http://rapidshare.de/files/20478034/...embly.rar.html

nese dehsiron pdf e kam diku po em duhet ta kerkoj

shnet

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Per mendimin tim ne radhe tepare duhet te mesosh te tera pjeset perberese te nje kompjuteri edhe cfare funksjonesh kane llojet e ndryshme e te gjitha keto me radhe pastaj te hysh ne ndertimin e kompjuterave. Nje gje e mire per kete e qe mua me ka ndihmuar shume eshte "A+ Certification Study" qe une nuk e kam ne pdf apo CD po e kam si liber. Ma mer menda se duhet te jete diku sidomos nga CBT Nuggets ose Oraill

P.S Nje keshille fillone nga gjerat me te thjeshta e komponentet pastaj te hyni ne "fela".

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Albanian Pirate Maska e ArberX-MOW
    Anëtarësuar
    07-09-2005
    Postime
    60
    SHiko trajnimet e TestOut per A+ jane shum te mira!

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Faleminderit cuna te gjitheve meqe ardi tha qe duhet ti hysh te gjitha pjseve ne teresi . Dardan po pate mundesi leshoji ato pdf . Shnet te gjitheve.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-04-2005
    Postime
    57

Pyetje në lidhje me montimin e kompjuterave

Pyetja 1:

Cfare duhet te kemi parasysh kur duam te montojme nje pc te ri ne menyre qe te gjitha pjeset ti funksionojne ne rregull???... si psh rami sic di une duhet ti shohesh frekuencat motherboardit bussin...

Pyetja 2:

Sa eshte temp normale e procesorit dhe shpejtesia e freskueses?

Faleminderit per keshillat tuaja dhe ndihmen tuaj
    Ndryshuar për herë të fundit nga edspace : 14-07-2006 më 11:00
    Ishim mire atehere kur ishim keq!?

Citim Postuar më parë nga Patrioti
    Zakonisht CPU mbas montimit lyhet me nje lloj paste qe transmeton nxehtesine, dhe pastaj mbi te montohen "brinjet" mbi te cilat pastaj montohet ventilatori. Eshte e rendesishme se mbron CPU nga tejnxehja.

Ta gezosh !
    Si quhet ai materiali ne forme kolinozi qe lidh procesorin me ventilatorin?(ajo pasta)

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Ajo quhet paste termale per CPU.Ne reklama njihet edhe me emrat "thermal grease","termal compound"Shitet si shiringe plastike e mbushur.Arctik eshte produkti me i njohur.Shiko kete faqe.http://www.newegg.com/ProductSort/Su...SubCategory=85 Ka edhe lloje te tjera.Mund te perdoresh edhe "CPU heat pad".Jane copa te vogla katrore qe vendosen midis procesorit dhe heatsinkut.Ben te njejten pune si pastat termale,duke ndihmuar te shpejtoje largimin e nxehtesise ,nga copa procesorike,ne heatsink.Prej andej ventilatori siper e largon nxehtesine.http://www.windowsdevcenter.com/wind.../pchk_0313.gif
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 14-07-2006 më 23:20
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

E kuptova.

Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 22-05-2013, 16:04
  2. Rufi Osmani: Libri im do të më shkaktoj probleme
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 06-11-2007, 15:41
  3. Minoritetet me probleme psiqike
    Nga FLORIRI në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 30-09-2006, 21:00
  4. Burrat dhe grate me probleme mendore duhen te parandalohen...
    Nga *~Rexhina~* në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 30-08-2004, 15:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •