per epitaf ende skam mendu mirepo i kam lan amanet me me varos ne qytetin tim te lindjes, se ketu ku jetoj edhe dheu me duket i rende
per epitaf ende skam mendu mirepo i kam lan amanet me me varos ne qytetin tim te lindjes, se ketu ku jetoj edhe dheu me duket i rende
ylli i mėngjesit
Duhet hapur nje teme per nekrofilet....................
Dija eshte injorance e mesuar.....
Ajzberg, ti je i pari qe kercenohesh nga ngrohja globale. Megjithate askush nuk eshte i perjetshem. Por besoj qe te ka mbetur kohe sa per te mesuar kuptimin e termin nekrofil, per me shume ke nje teme tek nenforimi i psikologjise...edhe vdekja qe eshte e pashmangshme ne u be taboo!Duhet hapur nje teme per nekrofilet....................
- The rest is silence.
Tema ėshtė jashtzakonisht e bukur, komplimente autorit por unė kisha njė sugjerim tė vogėl.
Do ishte mirė sikur tė ishte zhvendosur nė njė vend tjetėr sepse kjo temė nuk ka asgjė tė pėrbashkėt me Gjuhėn Shqipe!
Ose nė tė kundėrt moderatorėt tė marin masa pėr fshirjen e tė gjithė Epitafeve nė gjuhė tė huaj
Ky ishte njė sugjerim, mund edhe mos ta merni nė konsideratė!![]()
EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!
Keshtu dicka?
http://www.fotosearch.com/comp/ALU/ALU232/ab02_08.flv
pa ate watermark do t'mund t'ishte nje epitaf dhe autogam i imi.
Por mund te nderoj mendjen![]()
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
mua me pelqeu dhe kjoGod, I'm bored."
Philby, St John ( -1960)![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
nje epitaf qe me ka bere te qesh (gruaja burrit)
I dashur pusho ne paqe
deri sa te vij une
mua shkruamani:
u thoja se jam semure nuk me besonin![]()
Loneliness comes in only one size - Extra Large
une nuk dua as gur as shkrime mbi varr por e dua nje televizor aty.
Nat e dite on.![]()
Krijoni Kontakt