Kjo video eshte nje dokumentar ne gjuhen gjermane qe tregon se sa i ligjshem eshte dhunimi i grave ne Turqi.
Shikoni dhe ketu kafsherite e Islamimit qe aq shume i respekton grate.
Ne ato vargje flitet per incest dhe tregon nje histori te tille.Tani une se kuptoj se ku eshte perkrahja e bibles ndaj ketij fenomeni.O jeni tyca o silleni si te tille.
Pse ti kur tregon nje histori perdhunimi dikujt,behesh edhe ti automatikisht perdhunues dhe perkrahes i tij?
![]()
Nuk e shoh perkrahjen qe po i ben bibla kesaj dukurie.Ku jane ato vargje qe citon besimtaret te kryejne te njejten gje?Faji nuk ishte i profetit,me aq sa lexova,eshte histori tragjike.Tani ti i qendron idese qe thashe une,qe nqs flet per nje dukuri te caktuar behesh edhe ti pjese e asaj dukurie?
Ne fakt, po!
Ai qe i thur hymne teologjike incestit me te paimagjinueshem ne historine e njerezimit - ka pikerisht ate qellim.
Na sillni dikush vazhdimin - si e denon zoti ate, apo kete popull te ngjizur nga nje incest i tille kunderhyjnor e kundernjerzor?
Ne rast se jo - ky eshte nje madherim i turpshem i mekatit me te tmerrshem te mundur ne syte e shenjterise se moralit shqiptar. Nuk mjaftojne flaket e ferrit per ta ndeshkuar ate mekat.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Kristianizmi ka nje te mire shume te keqe: i lejon ēdokujt pa dallim niveli mendor e llogjik, te shprehi mendimin e tij.
Se kam lexuar ndonjere Dhjaten e Vjeter dhe s kam per ta bere nje gje te tille.Ne rast se jo - ky eshte nje madherim i turpshem i mekatit me te tmerrshem te mundur ne syte e shenjterise se moralit shqiptar. Nuk mjaftojne flaket e ferrit per ta ndeshkuar ate mekat.
Sa per germat me bold,nuk i pershtatet asnje lloj libri pervec se Kanunit qe tregon kulturen e paster shqiptare dhe jo orientalizmave.
Por kush mund te me garantoj se i njejti incest nuk madherohet edhe ne kuran me te njejtat fjale por me tjere emra te arabizuar te te njejtave personazhe?
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Krijoni Kontakt