Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 38
    ..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Ja ke fut kot titullit o Faik.
    Kjo eshte nje nga ato perpelitjet e serbve ne shtratin e vdekjes,sepse i ka ardhur fundi.Nuk ka me fuqi te beje asgje.Eshte thjeshte politike.
    Ka vetem lufte diplomatike tani e tutje,jo me lufte te armatosur.

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anëtarësuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Luften e paralajmroj edhe kisha fashiste ortodokse serbe. Ndoshta ato e kan planifiku ket luft , sikur gjitha luftrat tjera.
    "Askush nuk është aq i verbër , se sa ai i cili nuk dëshiron të shohë"

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Ishalla nuk mbetemi ne ata qe po pretendon se mund te mbrojn diqka,kur nuk jan ne gjendje qitash me nbrojt kur ka miq te fort perse po mujka neser vetun,tek e fundit ne u treguam sa te fort ishum.
    Me se nje milion shqiptar per 2 dit ti qiti prej kosoves,vetem atehr nuk e di ti ku je kan se me siguri nuk kish mund ti deboj.
    Le more ahmak mos fol pa lidhje se ti nuk shef pertej hundes sate.
    e moj dimi une jam kan ku eshte dasht te jam
    po ti dhe qiftat tu kini pas than se nuk ka shqiptar qe mundet e guxon me i dal para serbit se ai i shkatrron per dy ore
    jini pas mundue me e ftoft popullin mori dimi
    po fal zotit ka shqiptaria trima qe i duelen ne ball serbit dhe e Çliruan vendin
    ndersa ti me disa shok moj dimi le qe hiket me tesha te grave dimia por sot e ate dit u duket enderr Çlirimi i kosoves tuj pa enderr ini qe ende e kini mikun e juaj serbin ne kosove
    marrja briena nuk ka moj dimi veq qishtu me lah si zagaric ham hem hem si ti oj dimi
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    e moj dimi une jam kan ku eshte dasht te jam
    po ti dhe qiftat tu kini pas than se nuk ka shqiptar qe mundet e guxon me i dal para serbit se ai i shkatrron per dy ore
    jini pas mundue me e ftoft popullin mori dimi
    po fal zotit ka shqiptaria trima qe i duelen ne ball serbit dhe e Çliruan vendin
    ndersa ti me disa shok moj dimi le qe hiket me tesha te grave dimia por sot e ate dit u duket enderr Çlirimi i kosoves tuj pa enderr ini qe ende e kini mikun e juaj serbin ne kosove
    marrja briena nuk ka moj dimi veq qishtu me lah si zagaric ham hem hem si ti oj dimi
    o llap zagarica
    mos u ban zagaric e me ofendu o lahper se ti je tregu edhe me te tjeret keshtu,nese deshiron me bisedu si njeri ne te kunderte shporru nga ketu.
    Ti a po mendon qe vetem siq thua ti eshte e verteta mor legen a,ti se pari duhesh te mesohesh me bisdu si njeri o logen ,por me sa shifet ti kur nuk ki argumente fillon me ofendu,por edhe per ofendime kesajde me ke o legen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga drenicaku : 30-11-2008 më 18:07

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    o llap zagarica
    mos u ban zagaric e me ofendu o lahper se ti je tregu edhe me te tjeret keshtu,nese deshiron me bisedu si njeri ne te kunderte shporru nga ketu.
    Ti a po mendon qe vetem siq thua ti eshte e verteta mor legen a,ti se pari duhesh te mesohesh me bisdu si njeri o logen ,por me sa shifet ti kur nuk ki argumente fillon me ofendu,por edhe per ofendime kesajde me ke o legen.

oj drenicake
    o fol e shaj sa te duash se masi i kie veshun dimijat te duroi se kur e ben ate pun dmth. ti i ben te gjitha

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    llap..
    dimija me sa di un e kosova ma mir se un.. ka vesh kup krasniqi e shim thaqi.. e kan kalu kufinin e kan dal ne rogner te nanhaliti.. e klosmejdani.. e prej aty lshojshin komunikata luftarake.. t cilave u pergjigjej serbia me tenka.. e dihet se tenku serb nuk hyni ne tiran me ju pergjigj halit klos mejdan kup thaqit..
    jo skish nevoj..
    tenku serb u mjaftue me ja kajt nanen 2-3 milion e ca shqiptareve qe ishin ne kosov sepse nuk kishin te mjeret bodigarda me i percjell drejt kufinit e vec asaj kishin detyrim me i mbrojt fmi e gra pi arkanave.. sepse lim kup thaqi nuk mbrojke kerken vec guzices vet..

me dimija u vesh lum haxhia e pasi rrujti mjekrren e ce guevares.. hini mes karvanit me gra e fmi neper male te decan-tropojes.. e kaloj matan kufinit e doli dhe ai ne tiran e pastaj me qorrin.. aeroplanit e ne amerik tuj mbledh dallersa.. qe nuk i shkune kurr luftes..

kurse qosja.. rrujti mjekrren e u vesh si grue e u paraqit ne han te elezit.. e aty oficiri i udbes se gligorovit e thirri.. eja tha se kem porosi pi shkupit.. me te cue ne than te qafes.. e atje te presin shokat klos nanosa..

kto i din krejt kosova..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 30-11-2008 më 19:49

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    llap..
    dimija me sa di un e kosova ma mir se un.. ka vesh kup krasniqi e shim thaqi.. e kan kalu kufinin e kan dal ne rogner te nanhaliti.. e klosmejdani.. e prej aty lshojshin komunikata luftarake..

me dimija u vesh lum haxhia e pasi rrujti mjekrren e ce guevares.. hini mes karvanit me gra e fmi neper male te decan-tropojes.. e kaloj matan kufinit e doli dhe ai ne tiran e pastaj me qorrin.. aeroplanit e ne amerik tuj mbledh dallersa.. qe nuk i shkune kurr luftes..
    ese mos qesh me nji haaaaa
    brari kurr sja ke qellue e kesaj radhe edhe ma hiq se hiqi

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Tadici po sheh ëndrra të këqija
    Nga Express më 30.11.2008 18:44 CET

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi ka komentuar kërkesën e Presidentit serb Boris Tadic për ndryshimin e marrëveshjes së Kumanovës, duke e quajtur si një ëndërr të keqe të tij.

“Nëse Tadic e ka parë ndonjë ëndërr të keqe, ai e din përgjigjen: çdo ushtar, polic dhe administrator i Serbisë është larguar nga Kosova. Por ëndrra e Beogradit mbetet, unë ëndrrat nuk mund t'ua shuaj, por janë të vdekura për Kosovën”, ka thënë Thaçi të dielën, pas një vizite që i ka bërë banorëve të fshatit Reçan të Prizrenit.

Ai ka folur edhe për fillimin e misionit të EULEX’it në Kosovë, duke thënë se pala kosovare e ka qëndrimin shumë të qartë, për respektimin e plotë të Kushtetutës, për respektimin dhe fillimin e implementimit të dokumentit të Presidentit Ahtisaari, për refuzimin kategorik të këtij gjashtëpikëshi dhe moszbatueshmërinë në Kosovë.

“Harrojeni gjashtëpikëshin, nuk implementohet në Kosovë”, ka thënë ai.

“Ka qenë një ëndërr e keqe e Beogradit për të pretenduar të realizohet në Kosovë. Qëndrimi ynë ka bërë që ato 6 pika të mos jenë në asnjë dokument zyrtar prandaj nuk janë temë tash e tutje”.

Thaçi ka thënë se plani gjashtëpikësh është një dokument i huaj, është dokument i Beogradit dhe kurrë nuk do të mund të realizohet në Kosovë.

“Do t’i japim përkrahje të plotë EULEX’it. EULEX që në ditën e parë duhet të tregojë veprime konkrete përndryshe humb edhe kuptimin e prezencës në Kosovë. EULEX që ditën e parë duhet të fillojë të jetë në veri të Mitrovicës”, ka thënë ai.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Reagimet e udhëheqësve të Kosovës ndaj kërkesës së Beogradit për rishikimin e Marrëveshjes së Kumanovës

Prishtinë, 1 dhjetor - Udhëheqësit institucionalë dhe ata partiakë të Kosovës e reaguar ashpër ndaj kërkesës së Serbisë për rishikimin e Marrëveshjes së Kumanovës të vitit 1999, duke e cilësuar atë si një përpjekje për ripërtëritje të konfliktit me Serbinë. Presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu, tha se çdo lloj ndryshimi i marrëveshjes ndërmjet qeverisë serbe dhe Aleancës Veriatlantike të NATO s është i papranueshëm për interesat e shtetit të Kosovës. "Kjo është një marrëveshje e cila në asnjë mënyrë dhe në asnjë cilësi nuk guxon dhe nuk mund të jetë çështje, e cila pengoninteresat e shtetit të Kosovës", tha Sejdiu. Ndërkaq Kryeministri Hashim Thaçi tha se përfaqësuesit ndërkombëtarë dhe ata të Beogradit mund të bisedojnë për çështjet e brendshme të Serbisë, por jo edhe për Kosovën. "Kosova e ka ushtrinë e vet, i ka organet e sigurisë dhe e ka NATO n. Sovraniteti dhe integriteti territorial i Republikës së Kosovës ëshët i paprekshëm dhe i pacenueshëm. Nëse Tadiq e ka parë ndonjë ëndërr të keqe, ai e di përgjigjen: çdo ushtar, polic dhe administrator i Serbisë është larguar nga Kosova. Por ëndrra e Beogradit mbetet, unë ëndrrat nuk mund t'ua shuaj, por janë të vdekura për Kosovën", tha Thaçi. Poashtu kanë reaguar edhe liderë politikë. Këto reagime të udhëheqësve politikë të Kosovës erdhën pas një kërkese të presidentit serb Boris Tadiq, të paraqitur në bisedimet e para disa ditëve të udhëheqësve ushtarakë serbë me përfaqësuesit e NATO s në Napoli të Italisë, për rivlerësimin e Marrëveshjes Teknike të Kumanovës. Tadiq midis të tjerave ka thënë se "nuk ka asnjë arsye që në këtë moment, kur Serbia tregon se është faktor i stabilitetit në rajon, të mos ndryshohet kjo Marrëveshje. Sepse, ka thënë ai, pjesët e asaj Marrëveshje janë të atilla saqë akoma ekziston zona e fluturimit të ndaluar". Marrëveshja e Kumanovës, e nënshkruar më 9 qershor të vitit 1999, i dha fund fushatës ajrore të NATO s mbi objektivat serbe dhe i hapi rrugën miratimit të Rezolutës 1244 të KS të OKB së, me të cilën Kosova u vu nën administrimin ndërkombëtar. Marrëveshja që u arrit mes NATO s dhe forcave serbe të sigurimit, pas 78 ditë të bombardimeve mbi objektivat serbe, çoi në tërheqjen e plotë të trupave serbe nga Kosova. Disa vjet me parë, komanda e NATO s hoqi pjesërisht zonën mbrojtëse 5 kilometërshe mes Kosovës dhe Serbisë, duke e cilësuar mjedisin si të sigurt. Mirëpo Marrëveshja e Kumanovës vazhdon të jetë në fuqi në disa fusha, përfshirë edhe zonën e ndalimit të fluturimeve.

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Ishalla nuk mbetemi ne ata qe po pretendon se mund te mbrojn diqka,kur nuk jan ne gjendje qitash me nbrojt kur ka miq te fort perse po mujka neser vetun,tek e fundit ne u treguam sa te fort ishum.
    Me se nje milion shqiptar per 2 dit ti qiti prej kosoves,vetem atehr nuk e di ti ku je kan se me siguri nuk kish mund ti deboj.
    Le more ahmak mos fol pa lidhje se ti nuk shef pertej hundes sate.
    Pajtohem me ty, po ske me kend te flasesh Hashimi e PDK-ja ia kan shperla trurin dhe tash gjithqka qe thonPDKk dhe HAshimi ky thot ashtu eshte.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Moisiu nen akuze, publikon postet e familjes
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 70
    Postimi i Fundit: 09-03-2011, 14:57
  2. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17
  3. Kumanova, informacione të përgjithshme
    Nga strong_07 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 15-11-2008, 07:52
  4. Presidenti Sejdiu kërkon mbështetje për pavarësinë në OKB
    Nga ARIANI_TB në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-07-2006, 04:25
  5. Kongresi i demokratëve: "Koha për ndryshim"
    Nga BlueBaron në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 62
    Postimi i Fundit: 20-05-2005, 17:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •