Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i/e regjistruar Maska e feroxhina
    Anėtarėsuar
    06-05-2009
    Vendndodhja
    atje ku zoti me dha mundesin por qe ndoshta do t'ma mare prape
    Postime
    19

Nese fati ishte ky, une e lashe vetem qe ta jetoja ashtu!

[FONT="Arial Black"][SIZE="4"]Dje qielli ishte gri. Po pse me bente te ndihesha me mire?!
    Sot dielli ka rrethuar gjithcka me rrezet e tij, por prap jam e trishtuar. Ndoshta fakti qe ti ike ne nje dite me diell me vret akoma me shum.
    Fakti qe sot ka diell, nata do te jete me yje. Sa mire, do te dal ne dritare e do te ulem aty gjithe naten e do te flas me to.
    Sot e pyeta diellin per ty, po ai s'me ktheu pergjigje, vetem se...me leshoi nje rreze drejt syve dhe me verboi. Ndoshta donte te me tregonte se une kurre s'do te te shoh...
    Por ti mos u merzit se ne qofte se me verbohen syte, e ne qofte se me bllokohen veshet, ty do te ndiej gjithmone ne zemren time, ti do te jesh aty dhe nuk do te te le te dalesh kurre.
    Ka kaluar shume kohe qe nga dita e fundit kur pashe fytyren tende, ajo ishte e ftohte, pa jete, syte e tu ishin te mbyllur, buzet nuk me flisnin. Une te kerkoja, te therrisja, gervishja murin me thonj, po ti nuk me degjoje, ti nuk me shikoje. Nuk te erdhi keq per mua?! Te putha ne balle po ti nuk e ndjeve puthjen time, doja te degjoja zemren kur te rrihte por ajo kishte pushuar...
    Pse , pse ike, pse u largove prej meje?!
    Pse i mbylle veshet kur therrisja emrin tend, pse i mbylle syte kur une doja te te shikoja, pse e ndalove zemren dhe nuk e le te rrihte me per mua, pse nuk e le qe te bente nje vend dhe per mua?Por une e di se ti kudo qe te jesh, nje vend per mua ne zemren tende do e kesh.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Dje qielli ishte gri. Po pse me bente te ndihesha me mire?!
    Sot dielli ka rrethuar gjithcka me rrezet e tij, por prap jam e trishtuar. Ndoshta fakti qe ti ike ne nje dite me diell me vret akoma me shum.
    Fakti qe sot ka diell, nata do te jete me yje. Sa mire, do te dal ne dritare e do te ulem aty gjithe naten e do te flas me to.
    Sot e pyeta diellin per ty, po ai s'me ktheu pergjigje, vetem se...me leshoi nje rreze drejt syve dhe me verboi. Ndoshta donte te me tregonte se une kurre s'do te te shoh...
    Por ti mos u merzit se ne qofte se me verbohen syte, e ne qofte se me bllokohen veshet, ty do te ndiej gjithmone ne zemren time, ti do te jesh aty dhe nuk do te te le te dalesh kurre.
    Ka kaluar shume kohe qe nga dita e fundit kur pashe fytyren tende, ajo ishte e ftohte, pa jete, syte e tu ishin te mbyllur, buzet nuk me flisnin. Une te kerkoja, te therrisja, gervishja murin me thonj, po ti nuk me degjoje, ti nuk me shikoje. Nuk te erdhi keq per mua?! Te putha ne balle po ti nuk e ndjeve puthjen time, doja te degjoja zemren kur te rrihte por ajo kishte pushuar...
    Pse , pse ike, pse u largove prej meje?!
    Pse i mbylle veshet kur therrisja emrin tend, pse i mbylle syte kur une doja te te shikoja, pse e ndalove zemren dhe nuk e le te rrihte me per mua, pse nuk e le qe te bente nje vend dhe per mua?Por une e di se ti kudo qe te jesh, nje vend per mua ne zemren tende do e kesh.

Shum e bukur kjo qe ke shkruar. Bravo suksese te metejshme.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Tema tė Ngjashme

1. Nė ē'shtet apo qytet tė botės keni qejf tė jetoni?
    Nga s0ni nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 335
    Postimi i Fundit: 10-07-2011, 07:06
  2. Shqiptaret bardh e zi....
    Nga altruisti_ek84 nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 23-02-2009, 18:14
  3. Miqte e mi Lamtumire!
    Nga Mina nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 23-06-2008, 19:48
  4. Rrefimi im - Leon Tolstoi
    Nga Cupke_pe_Korce nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 19-02-2006, 14:57
  5. Arkiv X
    Nga Brari nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 113
    Postimi i Fundit: 25-08-2005, 14:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •