Brari ka nje urrejtje te pamase ndaj komunistave. Une them qe ai ka te drejte , sepse konsekuencat e komunizmit dihen tashme. Nga ana tjeter, ai bie ndesh me veten e tij, sepse Sala po deshmon qe eshte nje pjelle e tyre. Brari kujton se eshte akoma ai Sale i viteve 92-96, kur beri disa gjera te mira si psh, kur i vuni vizen grekeve pas asaj ndodhise se Peshkopise ne 94. Me tej ai vazhdoi dhe beri person non-grata gjarperin grek Nicolas Gage. Nder te tjera, Sala ka bere shume edhe shume gabime pas 97. Duke filluar qe nga vrasja e Azem Hajdarit, qe sot akoma nuk dihet kush ka qene prapa kuintave, dhe deri tek keto shitje tenderash qe i behen Grekeve dhe serbeve pa i kerkuar asnje favor kombetar ne shkembim. Por, i vetmi favor qe ata ndoshta i kane ofruar eshte qendrueshmeri ne pushtet. Kjo faktohet edhe nga thenia e Nicolas Gage pas takimit qe ai beri me Salen ne 2005, ku nder te tjera ai lloj zvarraniku u shpreh se Sala ka ndryshuar qartesisht dhe tashme eshte ne krahun tone. Marreveshja per varrezat greke verteton fjalet e Nicolas Zvarranik Gage te bera ne 2005.
Qe ta kesh te qarte ti shoku, PD eshte vetem nje dege e PS. Mosdenimi i perbindshave si Ramiz Alia, Nexhmije Hoxha etj me ka lene shume pikepyetje. Sot DEKA Co. eshte nje nga kompanite me te fuqishme ne Ballakn. Dhe kjo ka nje kuptim: Djemte E Enverit Krenaria Atdheut------ DEKA!
Une jam demokrat, dhe nuk i duroj dot ato fara komunistash si Pedi Rama me shoke, por sot po vertetohet dita dites qe Sala po bashkepunon me keta perbindesha komuniste. I vetmi demokrat ka qene dhe do jete Azem Hajdari. Vrasja e tij ka nje domethenje.
Krijoni Kontakt