Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    -Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Bravo Deep-Sky..

Kshtu bohen gjonat..

Pershendetje
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    1,938
    Deep Sky!

me fal qe i lexova sot te gjitha shkrimet e tua.
    te uroj pune te mbare, te njejten gjakftohtesi dhe komplimenti per djersen e derdhur.
    une s'te mohova asgje nga keto dhe diskutova (ose isha kunder) vetem per fotot e postuara,
    qofshin keto hobby o jo. nuk kam thene kurre se jam apo jo i zoti, por ne baze te atyre qe kam shkruar s'jam akoma i bindur per postimet e tua. edhe une mund te abuzoj me Raw e Tiff-e te te njohurve te mij, por s'mund te gjykosh se njoh ose jo nje fotografi me qualitet, pasi
    pikerisht nga kjo u nisa. vura re (qe per mua eshte shume e dukshme) perdorimi i fotoshopit.
    ka shume "maskime" dhe shoh qe s'jane perdorur ato origjinalet, por gjithmone e me shume
    te manipuluara (e mos me thuaj qe secili ka te drejte te mendoje sic t'i doje qejfi). nuk mora pergjigje te menjehershme (biles as qe me interesonte), por shprehja "asnje shqiptar si ben keto foto" me ben mua per te qeshur (pasi njoh me shume se dy) dhe shoh qarte modestine tuaj.
    ke shkruar:"Po te mos kishte dyshime atehere me gjithmend shume veta do sillnin foto te rreme,keshtuqe,pyetjet dhe sqarimet jane te drejta....eshte menyra e te pyeturit qe ndryshon,pasi ai nuk solli as edhe nje foto per ta krahasuar me te mijat dhe nderhyri sa me lon koment."
    n.q.s i ke pare sitet qe kam shkruar (biles ke dhene edhe versionin tend), besoj se ti (qe kupton kualitetin e fotove dhe punimet me photoshop) je ca ne kontradite me veten ketu (shih NASA).
    pikerisht do te ndihesha krenar po te ishte 100% puna juaj.(biles "me fal" do ta shkruaja 100 here ne "derrasen e zeze")
    p.s. edhe sikur te isha "budalla" mos e thuaj me se s'do me pranojne alienet pastaj.
    ne hene do te takohemi qofsha une i pari apo jo.
    shendet ty dhe shokeve te tu (jo ata te fotografive)!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Sqarime pėr postimet nė kėtė forum
    Nga shigjeta nė forumin Muzika botėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 01:04
  2. Sqarime Per Klo....
    Nga Jesushaus nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 06-07-2002, 19:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •