edhe une pajtohem me FISNIKU STUDENT deshiroj ta cek se rtv 21 nuk ja vlen te shiikohet per asnje moment
edhe une pajtohem me FISNIKU STUDENT deshiroj ta cek se rtv 21 nuk ja vlen te shiikohet per asnje moment
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
tv rtk esht tv me e poshtewr ne kosove ani nifar mentor shalla kishe po di dika kishe c analist euhhhhhhhhhhhh nanen jaaaaaaaaaaaa .qqqqqqqqqqqqq
rtk dhe tv21 jan per se koti sidomos rtk esht tv komuniste dhe as dhe nuk flet me realitertin ne kosove
Qysh mi qit nėrmen. Ka ma shumė se ni vjet qi nuk e kam kqyr as RTK, as TV21, as KTV, pėrpak edhe emnat jav pasna harrue.
e qka kqyr ne tv, per qaq koh sa kqyr
ska vakt me kqyr se rrin ne Forumin Shqiptar.
pak marketing per Forumin Shqiptar
hahahaha
niveli i televizioneve kosovare ne pergjithesi jane ne nje nivel mesatare por nuk duhet harruar televizionin publik dhe dy televizionet kombtare ku niveli i gazetarise dhe informimit eshte ne nje nivel thuajse me televizionet nderkombetare normal se mbulushmeria e bene te veten dhe kushtet materiale,por shikuar ne nje prizem nuk eshte edhe aq keq duke pas parasysh 10 vite kishim terre total te informimit e sidomos te televizioneve
TV-tė e Shqipnisėe qka kqyr ne tv, per qaq koh sa kqyr![]()
Tv-tė e Kosovės, qysh prej si kan fillue punėn, jan kan tė flliēuna me ideollogji anti-njerzore e anti-kombėtare nėn ndikimin e UNMIK-ut.E cka shef ne Shqipėri se? Alsatin apo TVSH? Thuaj rrnoft Digitalbi ka bo kanale te mira, se kishe kshyr bashke me mua RTK kur dalshin VESTI apo HABER ne TV. lol
Vazhdimisht qesin programe tė flliēta pėr me jav shpėrla trunin rinisė e thmive. Ai programi me "dhandrrin e Kosovės" osht menermethan ma zi se me na e ngul. Vje dhandrri pedofil prej Evropės e u martue me shqiptare.
Masanej del Dhandrri i Kosovės fol shqip e me theks anglez edhe thotė si jam qytetar i Kosovės "edhe unė jam Kosovė", e me demek si "jam mėsue me flamur kuq e zi, po tash e mas e kam flamurin e ri" atė farė leckėn e flliqtė, me ngjyra tė magjupit.
Masanej i qesin do seriale tė magjupėve tė Spanjės, qysh po pinė drogė, qysh po bashkohen e qysh po dahen, e budallakina qi edhe magjupėt si jan magjupė nuk i bajnė bash qashtu.
Lajmet jan krejt me cenzur bile edhe programi nė pėrgjithėsi osht me cenzurė n'trija TV-tė.
TV-tė e Kosovės, jan vegla tė propagandės anti-shqiptare. Ēerdhe e zhurmave antishaiptare.
Te Tv-tė e Shqipnisė, ka programe shum, e qi e ki muncin me zgedh, edhe nuk e kan UNMIK-un mi krye e kjo e ka ni domethanje shum t'madhe.![]()
Krijoni Kontakt