Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 68
    yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Era tlumt ke gjet i tem interesante un faktikisht do thoja qe tradhetia nuk esht vetem kur shko me tjetrin por edhe mendimet jan tradheti.
    i bie qe njeriu tradhton 100 here ne dite.

se po del chati gogoli i lidhjeve

pajtohem me mendimin e mija mjafton te mos teprohet
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-12-2007
    Postime
    119
    Ne internet ka plot tema te tjera per tkalu kohen seshte vetem cati.
    Njerezit futen ne cat sepse kane nje boshllek ne shpirt,mungese besimi apo pakenaqesi ndaj partnerit , eshte shum e thjesht per ta besuar mirepo kur ket fenomen e perkufizon me fjalen tradheti , duket si shum fjal e rende per veprimin qe bejn dhe asnjeri se pranon , kush quhet tadheti atehere vetem kur shkohet me tjetrin ne krevat.
    Eshte si puna e ec mo se vetem nje-apo dy viza te bardha po i fus cdo nat te shtune sa per tkalu kohen per qef,mir po ku ben testin e urines po njesoj te del si ai qe ja fut 5-6 vizave per nat.

' Maska e Earta
    Anëtarësuar
    11-08-2008
    Postime
    336
    Citim Postuar më parë nga mije Lexo Postimin
    ok vertet chati eshte per tu tallur e jo per ti marr gjerat seriozisht dhe nuk me duket se tradheton partnerin duke hyre ne chat se ku e dim ne cfar ben partneri edhe ai mund te bej te njejten..te kesh internet e te mos chatosh ndodh rrall vajzat ikin nga mesimi e nga puna per tu fut ne internet caffe per te chatuar nuk ka njeri qe se njeh chatin por nuk duhet tepruar...
    E rralle ama ja qe ka edhe njerez qe nuk futen ne chat. Une ka te plota 4 vite nuk jam fut asnjehere, e perpara po ama teper rralle here.
    **** ** ** ***** ** ***!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-04-2008
    Postime
    212
    po edhe ketu ne forum kontaktojm me anetart ndoshta jo direkt po ne nje fare menyre edhe po,duke cituar mendimin e tjetrit duke na kthyer pegjigje ndajme mendime nje far chati eshte edhe ktu por nuk eshte tradheti..tradheti eshte kur ke nje lidhje dhe futesh ne chat jep adresen fillon te nihesh me mire me persona te ndryshem pranon te dalesh me dike shpall interes etj etj por nese futesh ne chat sa per te ber humor nuk eshte tradheti...

ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anëtarësuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    1 gje skuptoj un ai qe do te bej flert e ben si ne jet reale ashu dhe ne virtuale
    Era te jesh e bindur per diçka smund ta njohesh dike 100% as te dashurin tend dhe as shokun apo mikun . ti vet e thua qe sbeson ne shoqeri pse beson ke i dashuri me sy mbyll ti ?! mos ja ver gjerat chatit apo msn ai qe e ka ne gjak do ta bej ate pun kudo qe te jet Shkurt e Qart
    GJithsesi ty te kam xhan puç
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Kjo teme me gjeti te papergatitur
    Me vone do mundohem ti jap nje pergjigje me te gjate e te gjere ..

dolce & gabi Maska e nihilist
    Anëtarësuar
    06-10-2009
    Vendndodhja
    aty ku zbret dhia me frena dore....hahaha
    Postime
    77
    tema qeka shume interesante...!!!

une personalisht jam futur shpesh ne chat dhe kam chatuar...ne fakt kete e beja shpesh para se te lidhesha....kur u lidha me te dashurin tim hoqa dore...por ai nuk eshte ketu dhe shpesh ia ndjeja mungesen...qofte mungesen edhe per te folur edhe per te qeshur....

keshtuqe nje dite hapa nje llogari anonime dhe u futa ne chat me njerez te panjohur dhe me shume u tallja sesa i merrja seriozisht....

vertet ishte per gallate dhe te them te drejten qeshja shume me budallalliqet e te tjerve....

edhe une kisha mundesine te sillesha ashtu si ne jeten reale nuk sdo sillesha kurre...madje ndonjehere me shqetesohesha se mos kisha personalitet te dyfishte...

sa argetuese ishte aq edhe problematike u be....filloi te me hynte ne qef dhe ishte nje nder arsyet kryesore qe futesha ne internet....

nje problem tjeter ishte se me ndodhte te flisja me te njejtet persona dhe chati ka ate magjine e shtimit te kuriozitetit....edhe pse e kisha shume te qarte qe aty isha thjesht per tu tallur....

e kuptova se pak nga pak po u beja nje viktime e chatit dhe hoqa dore...

tashme nuk futem asnjehere me llogari anonime per tu tallur....

me dukej vertet sikur po e tradhetoja te dashurin tim edhe pse kjo nuk ishte ne asnje menyre qellimi qe une u futa...

ndoshta kam bere gabim, ndoshta kjo e imja mund te ishte edhe tradheti...nuk di cte them!!

me bren akoma ndjenja e fajit....nuk duhet ta kisha bere!!!

e rendesishme eshte qe i dashuri im nuk e morri kurre vesh per kete....

a mendoni vertet qe une kam bere gabim....??

sinqerisht!!!
    Dashuria eshte gezimi i te qenit DY, tmerri se mos mbetesh NJE, frika se mos behesh TRE....!!!!

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Albela Lexo Postimin
    1 gje skuptoj un ai qe do te bej flert e ben si ne jet reale ashu dhe ne virtuale
    Era te jesh e bindur per diçka smund ta njohesh dike 100% as te dashurin tend dhe as shokun apo mikun . ti vet e thua qe sbeson ne shoqeri pse beson ke i dashuri me sy mbyll ti ?! mos ja ver gjerat chatit apo msn ai qe e ka ne gjak do ta bej ate pun kudo qe te jet Shkurt e Qart
    GJithsesi ty te kam xhan puç
    qe e ka thone motra shkurt dhe shqip.

runi burrat nga chati se do ju ikin.budallalleqe me brire.

dashnore m'chat si derr m'thes.

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Eshte nje experienc e bukur nese je free,qofte dhe per te marr nje mesim,se nje fjale e urte popullore thot "Po nuk e pesove,nuk e mesove"

Nuk do ja beja kurr personit qe kam ne krahe.Sa per ate....nuk e di se si do mund te reagoja.

VETEM NJE TRADHETI QE NUK E FAL DOT!

komplimente per temen:

Tjeta!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dj-GabrieL : 08-10-2009 më 08:43
    Feel the pump √

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Albela shume i qenke perkushtruar kesaj teme ti

Persa i perket temes, bie dakort me ty kur thua qe njeriu qe e ka ne gjak e ben kudo dhe perhere!

Kixxxy shtrrige

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Edgar Allan Poe
    Nga Veshtrusja në forumin Shkrimtarë të huaj
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 05-06-2013, 21:07
  2. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Justin Dëshmori: Apologjia e parë
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48
  4. LDK-ja nën terrorin e pol-potistave
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 07-01-2004, 14:00
  5. SIDA-Semundja me damke!
    Nga ZEMEReZJARRTE në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 14-05-2003, 15:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •