Gjermanet thone:Apetitin e merr ne rruge por per te ngrene duhet ne shtepi.Edhe kjo eshte tradheti Viola.V ??
Gjermanet thone:Apetitin e merr ne rruge por per te ngrene duhet ne shtepi.Edhe kjo eshte tradheti Viola.V ??
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Nuk eshte vetem tradheti por edhe haram.![]()
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Njeriu eshte emocional si qenie dhe normalisht qe ai ndikohet nga fjalet improsionohet nga takimet dhe habitet nga pamjet.Te treja keto komponente qe e shtyjne ate te bie ne dashuri.
Bota eshte bere si nje fshat i vogel virtual kur ne cdo seconde ti mund te krijosh je miqesi te re .Prandaj serioziteti i nje femre dhe mashkulli ne internet do ishte shume dobishem per moscytjen e ndjenjave te njerzve te tjere gje e cila mund te coje ne komedi por dhe ne tragjedi.
tradheti apo jo, do me jepte shume bezdi qe i dashuri/burri im te kishte muhabet "special" me ndonje femer ne internet.
La vita non si spiega, si VIVE!
Eshte apo nuk eshte tradheti. Nuk e di; te mos nxitohemi dhe te hidhemi ne konkluzione te gabuara. A ka ndonje femer forumi qe ta provoj njehere kete marredhenien nga interneti dhe pastaj ta them eshte apo nuk eshte tradheti. Duhen marre gjerat shtruar dhe me fakte.
Moderator, e di vet ti...
Po jo se seshte vetem per tu tall se ka dhe njerez te mire, po pjesa me e madhe jan per tu tall, pastaj tradhetija aty fillon ne shum raste.
absolutisht e vertete ...te gjithe ne bartim sekretet tona dhe jo te gjitha keto sekrete lidhen me boten virtuale. njeriu eshte gjithmone ne kerkim te emocioneve te reja edhe pse krah tij ka dike . bota virtuale eshte ndertuar ne nje fare menyre per tu shkeputur nga realiteti dhe shume prej nesh ndihen te lire dhe pa komplekse.
persa i perket faktit te te pasurit frike , personalisht se kam problem nese partneri im chaton apo kalon nje pjese te kohes se tij te lire ne internet ...... nese vertete dashuron personin qe ke ne krah , atehere pjesa e virtualitetit mund te quhet thjesht nje kalim kohe .
Në gjumë dhe në errësirë çdo gjë është e bukur.
Krijoni Kontakt