urime barces per fitoren dhe ishalla i shtyp keta blody fak english
urime barces per fitoren dhe ishalla i shtyp keta blody fak english
vari leshte
Barca ska te ndalur,ska nevooj te tjeret te japin gola, Henry,Etoo dhe messi jan krejt ekipi,kam qejf ndoj klub prej ktyre anglezve ne rundin e ardhshem,ma mer mendja se mencester ose cellzi do ta ken fatin te pershendeteten nga ch.league
Reali mbrem na e ngreri a,urime edhe per kete tifozave te barces heheh
Urime per Kuajifikimin![]()
E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....
barca forca. hallall ju qofte, ekip p some. ishallah do zoti ja thyn hundet manchesterit.
Barcelona 5 - 2 Lyon
25' [1 - 0] T. Henry
27' [2 - 0] T. Henry
40' [3 - 0] L. Messi
43' [4 - 0] S. Eto“o
44' [4 - 1] J. Makoun
48' [4 - 2] Juninho
90' [5 - 2] S. Keita
Barcelona: Valdés; Alves, Mįrquez, Piqué, Sylvinho; Touré Yaya, Xavi, Iniesta (Hleb, m.90+2), Messi, Eto''o (Bojan, m.87) y Henry (Keita, m.76).
Olympique Lyon: Lloris; Clerc (Bodmer, m.46), Cris, Boumsong, Grosso; Toulalan, Juninho, Makoun, Delgado (Källstrom, m.61), Ederson (Keita, m.85) y Benzema.
#VamosArgentina
E pati "taksirat" ta heq edhe Lyoni duke pėsuar njė "dorė" golash.
Ndeshje tė bukur ka zhvilluar Barca sonte, Henry ka qen nė forme sonte.(U gėzova qė shėnoj dy gola). Messi bėri njė gol shumė tė bukur. Nė pėrgjithsi ēdo gjė pėr sė mbari ėshtė duke shkuar.
Hajde urime gjithve tifozėve tė Barcės pėr kualifikimin nė ēerekfinale. Kam dėshirė pėr kundėrshtarė ta kemi njėrėn prej dy skuadrave angleze, Man Utd ose Liverpool.
Forca Barcelona!
#VamosArgentina
Shpresojmė qė kjo Barcelonė tė shfaqet edhe kundėr skuadrave angleze, mirėpo ajo qė mė frigon ėshtė Viktor Valdez, qė mund tė jetė arsyeja qė Barcelona tė pėsoj diēka sepse e gjithė skuadra tjetėr ėshtė shumė afėr pėrsosshmėrisė.
Suksese mė tutje.
Sui generis
Video nga ndeshja:
Forca Barcelona!![]()
#VamosArgentina
urime urime
hajde ishalla me bayern ju bie shorti te shohim messin me shoke
JO SEKS PARA MARTESE
Deshira ime eshte qe ne ket faz me i ra Liverpool e pastaj ne gjysem finale Manchester qe me ju hakmarr qe te dyjave.