Eto'o: Kam marrė vendim pёr tё ardhmen time
Sulmuesi i Barcelonёs, Samuel Eto'o, ka shpjeguar se pse nuk i ka lejuar fotografėt ta fotografojnė me fanellėn e Barcelonёs, dhe ka thёnё se ai tashmё ka marrё vendim pёr tё ardhmen por nuk e ka zbuluar atё.
Eto'o refuzoi tё pozojё me fanellё tё Barcelonёs pёr njё intervistё pёr sportiven franceze Sportsweek dhe e ka shpjeguar arsyen.
Nuk e kam bёrё kёtё sepse nuk i dua ata lojtarё tё cilёt e puthin fanellėn pas njё goli tё shёnuar dhe pastaj ditёn tjetėr nuk e bёjnё kёtё duke menduar tё ndryshojnė ekip, nёse njё ofertё vjen pёr disa milionё mё shumё, ka thёnё Etoo.
Klubi i zemrės time ёshtё Real Mallorca dhe unё aktualisht luaj nё Barcelona. Kjo ёshtё, ka thёnё sulmuesi kamerunas.
Nёse do tё qėndroj ose largohem? Vendimi tashmё ёshtё marrė, por nuk do tu them asgjė rreth kėsaj, pėrfundon Etoo.
telegrafi sport
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
Eto don page sa te Messit po ket smundet ta arrij se shum dallohet nga Messi
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Eshte turp qe Et'o te paguhet sa Messi. Nqs Et'o nuk eshte i kenaqur, le te largohet nga Barcelona, sepse Barcelona ka luksin te largoje nje lojtar si Et'o, pasi ka futbolliste te tjere me shume vlera qe nuk do te mund ti thonin JO nje oferte te Barcelones. Njeri nga keta mund te ishte edhe David Villa, nje super sulmues, mund te them edhe me i mire se Et'o. Gabim per Barcelonen do te ishte shitja e Messi-t, pasi ai eshte nje "Perle" e rralle e futbollit te sotem. Do te hyje ne histori, ndersa Et'o nuk eshte nje lojtar i ketij kalibri. Asnjehere nuk me ka pelqyer karakteri i tij, pavaresisht se ne fushe shenon shume gola. Nje lojtar i vertete duhet ti kete te gjitha. Ndersa Et'o eshte shume egoist dhe xheloz, dhe kjo nuk do ta lere asnjehere te behet TOP i ARTE apo nje futbollist qe te hyje ne librin e arte te kampioneve te medhenj.
Nje ngushellim per tifozet e Barēes per barazimin me Betis, pavaresisht se kjo nuk eshte ndonje ēudi e madhe, pasi pritej qe Barēa ta bente nje hap fals. Megjithate nuk eshte se i ka kushtuar ndonje gje. +10 eshte nje vend komod. Uroj qe Barcelona te vazhdoje te na kenaqe me futboll spektakolar ashtu si ka bere deri tani, megjithese nuk jam tifoz i ketij ekipi, e kam ndjekur gjate gjith sezonit dhe do vazhdoj ta ndjek, pasi me pelqen futbolli i bukur.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Po Eto` te veje andej nga ka ardhur..... U be ky plera te krahasohet me Messin !
Po ato aq gola s'a ka bere ..... Thjesht i ka shtyre ne porte me te shumtat e rasteve, fal te madhit LEO MESSI.
Gjithesesi Eto' eshte shume prane largimit nga Barcelona. Barcelona kerkon sherbimet e Van Pierse, dhe te Llorente nga Atl Bilbao.
Do ishin dy zgjedhje te mira per Barcelonen.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AIRON^BOY : 17-02-2009 mė 12:58
◄█ Barcelona e MADHE █►
Bashkohem plotesisht me mendimin tend Airo. Secili nga keta dy sulmues mund te shenoje po aq gola, ne mos me shume se Et'o, kur pas shpine ka nje SuperTalent si Messi! Gjithashtu mesa kam degjuar une, Villa eshte shume prane Barcelones.Imagjinojeni pak 3-shen, Messi, Villa, Loriente ose Van Persi. Nuk ka komente!
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Airo, kesaj nuk i dihet asnjehere, por ti thuaj Barcelona do jete ne majat e futbollit, kjo eshte me e pranueshme, sepse per ta fitu 5 vjet rrjesht, nuk mendoj se do ndohe me qe pas atyre fitoreve te Real-it ne kohen e babaqemes.
PS: Se harrova te them, edhe Inzaghi po te lesh me Messin ne loje, del i papam, se ai mbahet per shtyrsin me te mire ne historine e futbollitKushedi sa gola do kishte bo, kot nuk e blete, ose t'iua jepnim falas
![]()
Po dhe u ne te veja te luaja me Barcelonen, do kisha dal goleshenues me Barēėn
Pak me humor qe ajo per 5 championsat.... Por di te them qe kete futboll qe po zhvillon Barcelona.... Nuk e ka pare historia e futbollit.
FAL TE MADHIT LEO MESSI.
◄█ Barcelona e MADHE █►
Etoo Smundem te largohem nga Barcelona se nuk do e kem Messin me vete
![]()
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Krijoni Kontakt