Shume loje e mire, per momentin jane pa konkurenc.Do vazhdojne edhe me tej keshtu, dhe shume heret do vendosin kampionatin.Lelelel
Shume loje e mire, per momentin jane pa konkurenc.Do vazhdojne edhe me tej keshtu, dhe shume heret do vendosin kampionatin.Lelelel
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo nė firmė. Stafi i forumit!
Urime BARCELONES per fitoren e rradhes
Uroj dhe te gjith tifozat e BARCELONES
Urime thekthi per fitoren![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Knaqesi ehste te shikoj ndeshje ne kete stadium, kam pasur rastin te shohe Barcen dhe me ka knaqe shume, tani me ka ngelur edhe Juvent te shohe dhe mbaroj me futbollin une.
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo nė firmė. Stafi i forumit!
Barca eshte skuadra me loje dhe rezultate me te mira per momentin nuk e di kush do ti ndal
O sa mirė qė jam Shqiptar
Barcelones ti rroj Messi..THE BEST IN THE WORLD
Ēfarė penalltie falso, yyyyy.![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Barazimi i Barcelones u vendos nga R.Oliveira , qfarė lesh sulmuesi humbte 3-4 raste vetem me Valdez.
Nejse urime i dergojė RICARDO , beri nje ndeshje fantastike.
Thekthi , ta ktheu Iduarre Gonzalez apo jo ?
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Po keta more me nje barazim vijne e flasin ketu !!!!!!!!!
O MADRILENA : JEMI 13 pike perpara jush
Penelltia ishte sepse kemba e mbrojtesit pati kontakt ne kofshen e Iniesta-s. Te cilit i ndaloje vrullin.
Siper... do na keni deri ne fund te kampionatit ...... Hahahahahahahahahahahahahahaha LoOoL
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AIRON^BOY : 14-02-2009 mė 17:30
◄█ Barcelona e MADHE █►
Ndonjeher me vjen te qesh me te madhe. Nuk jam tifoz i Barcelones po disa ketu te bejne me zor te flas me tifozllik per Barcelonen. Po nuk mposhtet ushtria per nje ushtar te vrare o djema, duhet te vriten te gjithe qe te fitoni. Ne nje loje shahu kur vriten -4 kater ushtar mbeten 12, qe do te thot se do ngeleni 12 pike larg Barcelones( Ju pret barazimi Real Madrid).
Krijoni Kontakt