Pėrshėndetje njerėzia. Unė u zgjova me dėborė sot :d Sa bukur
Andej nga anėt tuaja ē'bėhet?
Njė lutje kam unė: Shkruani shqip, jemi shqiptarė. Nuk ėshtė kurrė mė e bukur gjermanishtja se shqipja
Kalofshi njė javė tė mbarė.
Pėrshėndetje njerėzia. Unė u zgjova me dėborė sot :d Sa bukur
Andej nga anėt tuaja ē'bėhet?
Njė lutje kam unė: Shkruani shqip, jemi shqiptarė. Nuk ėshtė kurrė mė e bukur gjermanishtja se shqipja
Kalofshi njė javė tė mbarė.
Elegance is an attitude.
i love gjermanisht ohne ende.
knej nga Berlini vetem akull.nuk bona dot benxine sot.
kishte ngri kapaku.
Kujdes se thyen ndonjė gjėJo pėr gjė, mosha e madhe bėn tė veten: dobėson kockat e i bėn tė thyeshme.Gjermanėt u thonė Glassknochen
Unė s'dola hiē sot, s'ma mbante lol
Elegance is an attitude.
Hallo
Falsche Foto , es war zweiter Advent
Me falni se shkruajta gabim prandaj Edhe nje her
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga faraon : 15-12-2009 mė 05:02
Ju deshiroj te gjitheve ketu dhe gjithe miqve tjere ne forum, amo duke mos harruar veten, nje jave te hareshme dhe suksesshme. Uroj te perjetoni vetem gjera te bukura. Te mos lodheni, te mos keni te ftohet, te kaloni shume kohe ne vende te mira, si p.sh. sauna, kafene, te pini vere te vluar (Glühwein), dhe punet qe i keni t'i kryeni pa asnje mundim, keshtu vetevetiu. Shkurt: uroj qe sfidat qe keni t'i hani pa pjekur![]()
Chino pėrshėndetje.
Gjėja e parė qė do bėj kėtė javė, dmth pas tė mėrkurės, ėshtė tė shkoj nė Weihnachtsmarkt e tė pi Glühwein. Turp ėshtė nė fakt, po s'e kam bėrė akoma. Kam qėnė shumė e zėnė me unin. Nesėr kam Klausurėn e fundit pėr kėtė vit dhe pastaj marr pushimet mė nė fund.
Ti mė duket se e kishe menderosur njė apo ? Hajde tė kaluara. Mend pėr herės tjetėr![]()
Elegance is an attitude.
Edhe po u pershtatka me situaten, pas provimit Glühwein. Si shperblim. :-)
Te deshiroj shume sukses per neser. Mos harro nganjehere keto provimet kalohen aq me lehte, kur nuk i merr shume seriozisht, p.sh. kur nuk meson deri ne momentin e fundit para fillimit te provimit. Shko e shplodhur, e qetesuar, disponuar, se keshtu je me se miri ne gjenjde te japesh frytin tend intelektual, qe shihet nga kilometra qe e ke..
Flm per mbeshtetjen. Mossuksesin e djeshem vec e kam harruar. C'me mbetet tjeter pos te bej kete. Kete e ka uni, si rollercoaster, here poshte, here lart. Uni im te pakten.
Suksese edhe nje here dhe gezuar me Glühwein virtual
http://static.twoday.net/unbezahlbar.../Gluehwein.gif
Pershendetje te sinqerta per te gjithe DEU tia kaloni mire sot
Krijoni Kontakt